Gezoend met andere jongen na paar dates met een andere jongen

Hoi,

Ik ben Lisa en ik ben een maandje aan t daten en ik begin hem nu wel echt leuk te vinden. Maar na een paar dates, heb ik tijden het uitgaan gezoend met een andere jongen. Ik weet niet wat hij hiervan gaat vinden, dus ik vind dit een moeilijke situatie. Ik hoop dat het met deze jongen iets kan worden. Moet ik hem wel of niet vertellen over deze andere jongen. Ben ik het hem verschuldigd?

Liefs,
Lisa

Ik zou het niet vertellen. Zolang jullie geen relatie hebben, ben je vrij om met anderen te zoenen. Natuurlijk zal hij het niet leuk vinden als hij je leuk vind. Vertellen zal hem onnodig pijn doen.
Ik zou eerst gaan investeren in de jongen die je leuk vind en zoenen met anderen even achterwege laten.

Jullie zitten nog niet in een relatie. Dan is het oké om nog andere mensen te zoenen. Ik zou het gewoon niet vertellen. Het is jouw privéleven, niet het zijne. Hij zal zich dit waarschijnlijk niet eens willen horen, dus zeg het best gewoon niet. Je hebt niets verkeerd gedaan.

Je zal het hem moeten vertellen. Hij dient je te kennen zo als je bent, en uitgaan en andere jongens zoenen hoort bij jou karakter. Je moet het hem vertellen, misschien vindt hij het helemaal niet erg. Beter dan dat je verder in hem investeert en later een hartbreuk krijgt <3 liefss

Ik zou het ook niet zeggen…Als het een onschuldige zoen was zonder dat je gevoelens voor diegene hebt dan lijkt het mij geen probleem worden in de toekomst. Jullie zitten ook nog niet in een relatie dus is het nog niet zo serieus.