Gezocht: leuk parttime (vrijwilligers)werk

Ik heb momenteel een tussenjaar -vooral om te kijken naar welke studie ik echt wil doen (wat niet echt wil vlotten)- en wil heel graag een baantje. Het moet ook niet voor 5 / 7 dagen in de week zijn, maar een paar dagen (2 a 3, overdag), om bezig te blijven en wat bij te verdienen. Ik vind het heel lastig om wat te vinden, heb al op heel wat dingen gesolliciteerd, maar voor veel dingen is ervaring vereist of ik krijg geen reactie terug. Ik weet dat je dan het beste naar een supermarkt kunt gaan, om daar achter de kassa te staan of vakken te vullen, maar dat vind ik niet zo leuk om de hele tijd te doen, so I prefer something else. Ik vroeg me af of jullie nog ideetjes hadden (vanuit eigen ervaring misschien?) voor leuk (vrijwilligers)werk (in de regio Groningen, liefste rond de stad) Het liefst heb ik een baantje waar ik wat geld mee verdien, maar omdat ik nu niet echt wat kan vinden staat vrijwilligerswerk ook weer als optie open.

Wereldwinkel misschien?

Dit kan denk ik beter in het bijbaantjes topic

verzorgingstehuis?
Daar hebben ze vaak ook wel betaalde krachten nodig. en anders kun je er vrijwilligerswerk doen :slightly_smiling_face:
ik werk elke zomervakantie als activiteitenbegeleider en dat is super leuk!

Promotiewerk? Desnoods callcenter?

Hetzelfde probleem hier, ik zit ook in m’n tussenjaar en ben ook hard opzoek naar werk

Succes! Wat ik vandaag gedaan heb is me inschrijven bij een uitzendbureau, zo wordt jij (als een van de eersten) op de hoogte gehouden van de vacatures die ze beschikbaar hebben. Hopelijk levert het wat op.

Bij veel dingen heb ik al gesolliciteerd / een mail gestuurd en mezelf aangeboden en krijg ik of geen antwoord terug, of het antwoord dat ze geen vacatures hebben (of zelfs moeten bezuinigen en daardoor mensen hebben moeten ontslaan).