gezocht: iemand die goed is met photoshop

heey ladies, nou heb ik een leuke opdracht voor een van jullie(of meerdere). ik en mijn vriendin hebben een plaatje nodig van(oke dit klinkt heel weird) een slet. echt een slet. de ergste die je kan bedenken. we wilen hiermee namelijk iets heel grappigs doen, als het af is vertellen we jullie wel wat.
we wouden het doen met photosho alleen het probleem is, we hebben allebei geen photoshop en onze klasgenoten en vrienden ook niet! en nou vroeg ik me af of een van jullie het misschien wel heeft en zich stierlijk verveeld en misschien dat zou kunnen maken. je mag gewoon zelf weten hoe je het maakt,maar hier zijn in elk geval een paar dingen die we er graag in zouden terug zien:

-porno blond haar
-nickelson jas
-ze is amerikaans
-ze rookt
-blackberry
-inkijk

maak er maar iets lekker gruwelijks van : )

lijkt het jou leuk om dit te doen, meld je dan! we hopen dat er iemandis die het voor ons wil doen en alvast heel erg bedankt en succes!

-x-

Moet het een echt persoon zijn? Dus dat je foto’s van mensen gebruikt?

@secretsins ja dat is dus eigenlijk wel de bedoeling. alleen vinden we het een beetje nasty om echt een foto te hebben van een iemand, dus leek het ons handiger om van photoshop een ‘‘mens’’ te maken. van allemaal stukjes zeg maar. van een pak je bijvoorbeeld het haar en van de ander de ogen ofzo.

lalafaal.

Haha, t is dat er eigenlijk niet echt te tijd voor heb op dit moment, anders had ik zeker een poging gewaagd :’)

een jongen op twitter heeft een meisje die bloot is hebben jullie die nodig? ze komt gwn uit nl denk ik dat meisje qq

@chocolatelove66 nou ze hoeft ook weer niet naakt te zijn… gewoon inkijk in enough.

ik ga niet iets maken van waar ik de doeleinden niet weet.

up!

jaa, is goed dan :slightly_smiling_face: ik werd gwn misselijk wie maakt nou weer een foto van de eigen lijf en dan ook nog op twitter gezet :stuck_out_tongue_winking_eye: je kan ook zo een hoerige foto pakke van hyves van iemand met een grote kont en grote boezems, dat die een beetje open zijn xD en MJ555 heeft gelijk beter dat jullie nu vertelleee anders is het niet cool :stuck_out_tongue: stel jullie gaan een jonge de hart breke?

Precies, het komt nu al heel gemeen over, en wat jullie “grappig” is denk ik niet wat ik ook “grappig” vind. dusja

@mj555 snap ik. maar zo dra iemand het klaarheeft, zou ik in dit topic de reden zetten met een linkje! x

Hhaaha klasgenoot had dat eens gedaan. Geniale transformatie…

oke ik zeg eht maar gewoon, het is voor een twitteraccount. we willen een twitter account maken van een echte ‘‘slet’’ als je snapt wat ik bedoel. die viendin haar zus heeft ook een account gemaakt van echte ‘‘huisvrouw’’ als je snapt wat ik bedoel. echt vet geniaal XD en nu willen mijn vriendin en ik dat ook graag doen alleen dus dan van een slet zegmaar. (volgens mij klinkt dit heel weird)

iemand?

: )

ik denk het niet, waarom zou je een twitter aanmaken voor een neppe hoer? je kan er misschien ook wel is in de problemen komen? nee dat niet maar echt het is niet gepast vindt ik :wink:

Ik denk dat het pas grappig is als we het eindresultaat zien.

het eindresultaat zet ik ook op dit topic. en in de problemen komen wij er niet mee, het is allemaal gephotoshopt(hetis dus geen echt persoon) en wij gebruiken valse naam en emailadres en alles, dus ja…

Nouja dat vind ik dus echt niet grappig, wel grappig dat mijn vriendinnen die mee lazen het goed hadden.
Falend en ik werk er dus niet aan mee.

Je kan geen echt persoon maken met photoshop of je bent moeilijk lang bezig eer dat het er op lijkt.
Sowieso moet je een echt persoon gebruiken anders ziet het er nep uit.