Gezocht: Iemand die goed een Strik kan tekenen

Hallo Dames!

Aangezien hier een hele boel meiden zijn die goed kunnen tekenen was ik benieuwd of er iemand tijd en zin heeft om voor mij een Strik te tekenen. Ik wil namelijk een tattoo van een Strik maar er moeten wel twee namen in kunnen in de slierten.

Hieronder even wat plaatjes

http://www.checkoutmyink.com/assets/photos/0047/2675/bow_tattoo_medium.jpg?1220340125

deze vind ik erg leuk, maar deze "hangt"zo naar benden

http://www.randomclipart.com/clipart/thumbs/cartoon-ribbon-bow-1030.png

Deze vind ik ook leuk alleen de slierten zijn te kort

De mensen van de tattoo winkel kunnen dat meestal wel mooi? :’)
Maar eh, ik heb geen scanner… denk niet dat het heel mooi wordt als ik er een foto van maak?

Up!
Wat een mooi idee!
Waar wil je die tattoe hebben?:slightly_smiling_face:

… dat kan je tatoeëerder toch voor je doen.
Dat is onder andere zijn/haar baan.

Het leek me leuk om wat ideeën op te doen en niet meteen naar een tattoo shop te gaan.(voel me dan meteen verplicht om meteen iets te zetten)

Je kan ook gewoon naar de tatoeerder gaan en vragen of hij iets voor je wilt tekenen, omdat je wat ideeen hebt. Maar nog niet zeker weet

Een strik tekenen is zoooooo makkelijk probeer gewoon zelf wat te schetsen, neem het dan mee naar de tatoëerder en vraag of hij hier iets van kan maken.
Je gaat toch niet de naam van je vriendje laten tattoëeren? :open_mouth: No offence maar ik vind het niet slim als mensen dat doen…

Ik ben nu bezig met een strik voor je te tekenen, wil je dikke of dunne lijntjes ?

Ik heb de tekening af, maar je moet me ff de namen noten die je in de strik wilt hebben, ik heb er maar dikke lijntjes van gemaakt , dat leek me het mooist.

note me xxx

Super dankje wel!!

Meiden ik snap het zelf ook wel. ik kan er ook gewoon langsgaan maar het leek me leuk om ideeën op te doen door jullie! Als je het niet leuk vind hoef je ook niet te reageren :slightly_smiling_face: Er zijn hier gewoon meiden die prachtig kunnen tekenen. Vind zoiets veel leuker dan van een tatoeëerder

Ik snap jou ook wel. Maar als je naar een tattooshop gaat, vragen ze vaak uitgebreid wat je wil, vragen door naar wat je wil. De plaats waar je het wil zetten (soms moeten ze dus ook rekening houden met rondingen van bijvoorbeeld je arm).
Zij zijn gespecialiseerd om te tekenen wat een ander wil. Je moet je niet verplicht voelen om de tattoo meteen te laten zetten. Je kunt ook vragen om meer verschillende soorten strikjes waar je uit zou kunnen kiezen. En je kunt zelf aangeven dat je nog eventjes wil nadenken welke je dan zou nemen en je (mentaal) voorbereiden op wat er op je te wachten staat.
Maar door meteen naar de shop te gaan, zet je wel meteen de eerste stap in de goede richting. Dit lijkt meer op een stap achteruit.