Gezicht insmeren met Zwitsal bodylotion.

Hallo!

Ik gebruik na het reinigen van mijn gezicht altijd Zwitsal Bodylotion. Daar word mijn huid lekker zacht van, en ook niet vettig. Maar nou vroeg ik me af of het op den duur toch slecht is om bodylotion in je gezicht te smeren, en of je daar een vettige huid van krijgt in je gezicht.
Iemand een idee of ervaringen?

Sinds bodylotion niet gespecialiseerd is in de verzorging van je gezicht, lijkt het me niet erg goed voor je gezicht. Natuurlijk kan het niet veel kwaad als je bodylotion gebruikt, maar als je speciaal een gezichtproduct voor je gezicht koopt, denk ik dat dat wel meer effect heeft en gezonder is.

Als het je huid nu niet vetter maakt zal het ook geen gevolgen op de langere termijn hebben.

ik weet het eerlijk gezegd niet precies, maar het lijkt mij dat bodylotion ook kleur en geurstoffen bevat (ik weet niet of dat bij zwitsal ook zo is) en dat dat dus niet echt goed is voor je gezichtshuid, gezien die gevoeliger is dat de huid op de rest van je lichaam. Zoiets had ik ooit gehoord op beautygloss ofzo, weet het niet meer zeker…

Ja bodylotion is slecht voor je gezicht, je mag het daar dan ook écht niet opsmeren. of het moet zijn dat het erbij vermeld staat dat het mag :wink:
Ik heb ooit in de filmpjes van Beautygloss, over Bodybutters & Bodylotions gehoord, dat je dat op lang termijn een parfum allergie ofzo kan krijgen :wink:
Maar als jij er niks van merkt kan je denk ik gewoon mee door gaan?

Ik gebruik die ook altijd op me gezicht :stuck_out_tongue: volgens mij kan dat toch geen kwaad? Het is ook hypoallergeen dus …

meid, ookal lijkt het goed te gaan, gewoon niet doen
vergelijk het met dunne meisjes die elke dag patat eten en toch dun blijven, dat lijkt heel fijn maar is gewoon echt niet goed voor je
dus kies voor je gezicht gewoon een lekkere creme :slightly_smiling_face:

Bedankt voor jullie reacties allemaal. Nee ik zat te twijfelen of ik anders nog speciaal een gezichtscrème van Zwitsal moet halen of niet. Maar ik denk dat ik het voor de zekerheid toch maar doe. Ik wil wel het liefst Zwitsal want dat is gewoon echt fijn spul en het ruikt heerlijk!

Idd dat denk ik ook

Ik gebruik die ook altijd op m’n gezicht, nog nergens last van gehad

Ik smeer dat ook altijd (2x per dag) op m’n gezicht, nergens last van!

Nee! mee stoppen!

in bodylotion zit vaak parfum. Zo ook in die van Zwitsal, na een tijdje kan je allergisch raken voor parfum en heel gevoelig voor bodylotions met parfum verwerkt! Mascha van beautygloss heeft daar geloof ik ewl een eens filmpje over gemaakt.
MAAR STOP ERMEE!

Eeeuhm maar Zwitsal, dat is toch voor baby’s, dus kan geen kwaad denk ik!

misschien moet je zwitsal op t wangentje gebruiken dat is speciaal voor je gezicht

Pff wat dramatisch allemaal…
Van die parfum, dat is waar… maar dat overkomt alleen mensen die al gevoelig zijn voor parfum (zo ligt dat je het soms niet weet), maar het overkomt maar een hele kleine hoeveelheid mensen.

Je zou voor de zekerheid ‘op het wangetje’ van Zwitsal kunnen kopen, die is wel wat vetter. Maar als jij al een tijd lang bodylotion op je gezicht gebruikt zonder problemen is er niets aan de hand.

Nu ga ik het weer zeggen: Ik werk bij een drogist, ik weet ervan.

In gezichtcrèmes zit ook parfum, zeker in die van Zwitsal. Die walm komt je al van ver tegemoet. En sorry, maar beautygloss is geen professional (met opmaken natuurlijk wel!) en ze beweerde ook eens dat je kanker kon krijgen van aluminium etc -__- ik zou haar niet al te serieus nemen als het om zoiets gaat.

Zwitsal is heel mild, dus ik denk dat het voor je gezicht geen kwaad kan. Zeker omdat je er geen last van hebt.

Zwitsal is vrij mild, als het nu geen drastische veranderingen maakt zal het op lange termijn ook niet veel verschil maken. Toch is een bodylotion eigenlijk niet voor je lichaam bedoeld en kun je misschien de Wangetjescrème gebruiken, maar ik ken genoeg mensen die de gewone Zwitsal gebruiken en nergens problemen van hebben. Maar zoals ik al zei: Zwitsal is voor baby’s, dus het is al vrij mild en het zal niet heel veel doen, maar als je wel ergens problemen van krijgt moet je natuurlijk wel stoppen om te kijken of het door de cremè komt, maar dat heb je met elke crème.

ik gebruik ook een ronde pot van zwitsal, weet niet of het bodylotion is
maar het is echt heel fijn spul,
nooit last ergens van… ik krijg er zelfs minder puistjes van!

Vaak gebruiken mensen geen bodylotion op hun gezicht omdat dat ook wat sterker ruikt en niet iedereen vind dat prettig. Ook heeft de 1 natuurlijk een gevoeligere huid dan de ander… zelf gebruik ik zwitsal bodylotion ook wel op mijn gezicht, al jaren en ik heb nergens last van… aangezien zwitsal voor baby’s is, is het idd vrij mild en zal het niet erg kwaad kunnen ithink

je kan hiervoor beter de zachte cremé van zwitsal gebruiken. hier staat op dat het voor het lichaampje en gezichtje van je baby is :slightly_smiling_face: ik gebruik het zelf ook :slightly_smiling_face: