gewoon een random vraagje

hey hey

ik kom even met een hele random vraag. als het zeg maar je eerste keer word waar doe je het dan want als je ouders gewoon thuis zijn hebben ze het toch door? het is misschien een rare vraag maar oke :’’)

Hangt van je geluidsniveau af
en anders wacht je tot ze niet thuis zijn

In principe hoeven ze niks door te hebben hoor. Maar je moet dan geen porno geluiden maken.

Voor mij was het in mijn eigen bed toen mijn ouders niet thuis waren. Maar je kunt natuurlijk gewoon seks hebben als ze wel thuis zijn, mits jullie stil kunnen blijven.
Maar het lijkt me dat je je beter kunt ontspannen wanneer je zeker weet dat jullie niet betrapt kunnen worden… en laat die ontspanning nou juist heel belangrijk zijn tijdens de eerste keer:)

voor mij was het beter dat we alleen thuis waren :’)

Mijn eerste keer seks is gewoon bij mij thuis op mijn kamer gebeurt. Mijn ouders waren gewoon thuis, maar stilletjes gaat ook. Wanneer we nu seks hebben doen we dit ook gewoon bij elkaar thuis en nog nooit heeft iemand het gemerkt :slightly_smiling_face:

Mijn eerste keer wilde ik echt alleen maar in mijn eigen bed…mijn ouders waren op vakantie dus we hadden alle tijd en rust. Vaak als ik in bed stap dan denk ik heel even terug aan die nacht. Dat vind ik het leuke ervan.

Eerste keer was bij mijn vriend en iedereen was gewoon thuis. Maar dat horen ze echt niet hoor, tenzij je heel luidruchtig bent. Nou slaapt mijn vriend wel op zolder, dus dat scheelde natuurlijk ook.

Mijn ouders waren niet thuis :slightly_smiling_face:

Bij mij was iedereen al naar bed. Ik doe het wel regelmatig als er gewoon mensen thuis zijn maar spannend is het dan wel soms. Zeler als je iemand naar boven hoort komen. Dat is geen goed idee als het je eerste keer is. Het is al niet echt fijn, dan kan je die extra spanning er beter niet bij hebben.