GEVRAAGD: Fotografe

Hey meiden!

Ik heb mijn vriend voor zijn verjaardag elke twee maanden een ‘cadeau’ gegeven, die van september en oktober is een fotoshoot. Nou ben ik een beetje aan het rondkijken geweest, maar bij de meeste fotografen betaal je meer dan 100 euro wanneer je meerdere foto’s (digitaal) wilt hebben. Aangezien ik dit nog wel veel geld vind en hier wel vaker supermooie foto’s voorbij zie komen, vroeg ik me af of iemand een shoot met ons zou willen doen. Hier krijg je uiteraard een vergoeding voor!

Vanaf oktober kunnen we allebei gratis reizen met onze week-OV, maar ik heb ook een auto tot mijn beschikking. Wanneer de auto nodig is het liefst in/dichtbij Overijssel. Als het in oktober doordeweeks kan maakt de locatie niet echt uit, zolang het maar goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Ik hoop dat iemand hier zin in heeft, ook als is het om haar eigen portfolio uit te bereiden! :flushed:

Ik zal hieronder even een foto van ons plaatsen, zodat je een beetje een idee van ons hebt. (Ook al is de foto niet heel scherp)

Ik denk dat ik misschien een beetje ver woon, Helmond namelijk :slight_smile: Maar je kan op mijn site kijken voor meer info!

Ik woon in Twente :wink:

Hoi! Ik kan in principe ook overal naartoe reizen en het lijkt mij ook leuk om jullie op de foto te zetten! Je kan op mijn flickr kijken (signature) voor mijn werk!

Edit: Kom zelf uit Drenthe (ouders), ben nu woonachtig in Groningen!

Ik kom uit Amsterdam.

  • Ik ben gespecialiseerd in portretfotografie.
  • Marleenzoe.com (op mijn website staat een e-mailadres waarop je me kunt mailen bij interesse.

Ligt een beetje aan wat je wel bent bereid te geven.

Ikhoorhetwel

Ik woon in Breda. Als je interesse hebt naar mijn werk; note dan maar even :slightly_smiling_face:

Ik wil even uitleggen waarom professionele fotografen “zoveel geld vragen”. 100+ eur is voor een beroeps fotograaf een normale prijs van dit bedrag gaat ook nog eens 21% btw af wat moet worden afgedragen aan de belasting. Er moet huur van worden betaald en andere rekeningen. Verder besteed de fotograaf tijd aan het mailen met jou en maakt evt een afspraak om van te voren kennis te maken. Er word tijd besteed aan de voorbereiding, op de dag zelf en het nabewerken kost ook veel tijd (bij mij soms wel 1 uur per foto), verder zit er in die prijs ook nog eens de kwaliteit van de foto’s aangezien fotografie spullen niet mega goedkoop zijn om aan te schaffen en dan hebben we het nog niet over de software pakketten die je nog (legaal) moet aanschaffen zoals lightroom en photoshop. Om te leren bewerken volgen veel fotografen cursussen of besteden er veel tijd aan om het onder de knie te krijgen. Hopelijk snap je nu waarom professionele fotografen deze bedragen vragen :slightly_smiling_face:

Verder nog succes met het vinden van een fotograaf!

hoihoi!
Ik zou jullie wel graag willen fotograferen.
Ik woon in friesland, ik hoop niet dat dat te ver is :slightly_smiling_face:
Ik doe koppelshoots op locatie voor €75
Als jullie het wat vinden hoor ik graag van jullie!
mijn werk: www.facebook.com/jessicavdmark