Gevoelens uit het verleden?

Hoi meiden,

Een jaar geleden had ik een jongen leren kennen waar ik heel veel mee sprak en zag, en elke avond belde met elkaar tot diep in de nacht waardoor ik dus ook problemen op school kreeg,

Maar, ik begon echt verliefd te worden op hem, veel gevoelens enzo, soms als we ruzie hadden en ik hem had verwijderd op ping (wilde ik niet, maar zo probeerde ik hem het te laten beseffen waardoor hij me belde en sorry zei etc) dan had ik gewoon letterlijk hartpijn.

Ik was bij zijn thuis geweest, heb zijn ouders en zusje ontmoet enzo, en we hebben gewoon op z’n kamer gezeten en “gekroelt” met elkaar, ik werd onderhand verslaafd aan zijn kusjes om het zo te zeggen, en alles aan hem, hij kleedde me gewoon om voor mijn neus terwijl z’n moeder ook binnen kwam, zo “close” leek het allemaal al voor mij, niet op een vieze manier haha :p, ik hielp hem met kleding uitzoeken etc etc, echt heel leuk allemaal.

We liepen hand in hand gewoon in z’n stad, was zijn nichtje ook tegen gekomen,

MAAR

Er waren hiervoor al problemen, op zijn hyves was ik erachter gekomen dat die dus met nog een meisje “bezig” was, nou mijn hartpijn werd ZO EN ZO ERG. Niet normaal. Dat meisje had me toen een bericht gestuurd en we hadden gepraat enzo, en hij wist hiervan. Toen had hij me zovaak gebeld en “getwitterd” en zoveel dingen, we woonde ver van elkaar, maar anyways, hij koos voor mij zei die en dat meisje zei dat ook ofzo dat hij zei dat hij voor mij ging.

Nou, oké. Goedzo.

Na dit alles, bleek dattie toch nog met der was en dat meisje dus loog…
Dit is nu dus al meer dan een half jaar geleden,
Maar elke keer als ik een jongen spreek, probeer ik zijn eigenschappen te vinden in die jongen, is niet goed ik weet het, maar ik was echt verliefd al…

En op dit moment krijg ik gewoon die oude gevoelens weer terug, zucht.
Ik was vandaag ook in de stad en dacht gewoon sérieus dat ik hem zag staan.

Daarom denk ik er vandaag ook zo super veel over.
Ik weet niet wat ik moet doen.
Ik hoef niet meer om hem te huilen gelukkig ofzo, maar die gevoelens komen steeds terug en ik word er gewoon verward van en soms krijg ik dat gevoel van gemis op een of andere manier terwijl die niet goed voor me was geweest, nooit gewoon.

Ik haat het idee, dat ik gewoon elke keer naar een jongen zoek die op HÉM lijkt, qua uiterlijk en doen en laten, terwijl ik weet dat hij niet goed was voor me…

Aub heeft iemand tips? Ik kan er echt niet tegen dat hij nog steeds in m’n hoofd zit terwijl ik hem van alles verwijderd heb letterlijk en hem toch niet zal zien aangezien die een uur van mij woont…

Ik had mezelf eigenlijk voorgenomen om niet over hem te praten, maar sinds ik hem vanmiddag dacht te zien, moest ik gewoon “hulp” zoeken… of hoe je het ook wilt noemen…
Sorry voor het lange verhaal maar ik zit er echt mee… Xx

wat erg voor je!
ik zou hem gewoon tijdelijk van msn, ping en allemaal verwijderen of blokkeren, even met je hoofd bij andere dingen zijn, en hem laten merken dat je het echt genoeg vindt nu!
Ga gewoon lekker met je vriendinnen uit, of houdt een feestje!
Maar blijf er niet in hangen

ja inderdaad vervelend! maar een half jaar geleden is nog best recent hoor, en zeker als hij al veel voor je betekende. Dus probeer je hoofd ergens anders naar te zetten en vanzelf kom je weer een andere leuke jongen tegen, die totaal niet op hem lijkt maar weer andere eigenschappen heeft die je leuk vind.

En jongens met dit soort naaiacties verdienen jou niet, hou zijn slechte eigenschappen in gedachten als je weer aan hem denkt en merk dat er andere jongens zijn die wel te vertrouwen zijn.

@D_nice_one jaaa klopt, want bij de vorige die ik leuk vond dacht ik ook dat ik niemand zal tegen komen die iets beter was dan hem, maar de laatste was dus totaal anders…

Ik vraag me alleen af wanneer ik nou weer zo iemand krijgt waar ik echt gevoelens bij heb. Nu, als ik met jongens praat heb ik het gevoel dat ik die gevoelens forceer, heel raar. omdat ik hele tijd aan die jongen moet denken.

Het is heel normaal dat je andere jongens met hem vergelijkt. Je was tenslotte verliefd op hem. Ik denk dat heel veel meisjes (waaronder ik) dat ook hebben, een zwak voor een bepaald persoon wat heel lang blijft. Ik weet niet of je er wel iets aan kan doen. Ik zou niet teveel proberen andere jongens leuk te vinden want dan ga je gevoelens inderdaad forceren. Er komt vast wel een keer een jongen die minstens zo leuk is als hem. Geniet tot die tijd lekker van het single zijn! (: