Gespot: In de Supermarkt

Hallo allemaal :slightly_smiling_face:. We wisten niet helemaal of dit de goeie plek was om dit te posten, maar we dachten van wel aangezien het ook over media gaat!

Je hebt misschien wel eens gehoord van ‘Hartstocht in de trein’ of ‘Gespot: VU’, of een soort andere gelijke pagina. Dit zijn facebook pagina’s waarop je een berichtje kunt achter laten, of anoniem kunt versturen als jij bijv. iemand in de trein hebt gezien of op de VU die je wel zag zitten maar niet durfde aan te spreken, en via deze pagina’s kun je diegene proberen terug te vinden. Nou moest ik met een vriendin iets bedenken voor informatica, en toen hebben we bedacht dit ook te maken maar dan in de supermarkt, want wie ziet er nou niet wel eens een iemand in de supermarkt lopen die hij/zij wel ziet zitten? :slightly_smiling_face: Dus daarom hebben wij de site Gespot in de Supermarkt op facebook aangemaakt, want dit leek ons een heel leuk idee. En we vroegen ons af of jullie dit ook vonden :slightly_smiling_face:

Reclame is niet toegestaan.
http://forum.girlscene.nl/forum/over-girlscene/alles-wat-je-moet-weten-girlscene-ook-voor-vragen-lees-wel-de-beginpost-248737.0.html

^Dit.