Gescout online!

Hey allemaal!

Ik ben Puck en ik ben 12 jaar. Net als veel andere meiden heb ik instagram.
Vorige week ben ik gescout door IModelmanagement. ( Via instagram )
Ik ben wel vaker gescout , maar dit bureau sprak me wel aan.
Ik heb nog geen moeder agentschap, dus ik kan nog overal heen waar ik heen zou willen en waar ik toegelaten word. Dit bureau stuurde me een mailtje met dat ze graag mijn ’ mother agency ’ zouden willen worden. Ze zouden me dan helpen met ontwikkelen om klaar te worden voor het modellen-wereldje.

Maaaaar,
er zijn een paar nadelen!

  1. Ik weet niet of het een betrouwbaar agentschap is
  2. Het is in Afrika!

De link van de site is:
www.imodelmanagement.co.za

Heeft iemand tips voor mij om te checken of het betrouwbaar is of is iemand bekend met dit bureau?
Ik wil namelijk heeeel graag model worden, maar ik wil natuurlijk wel in goede handen terecht komen.

Liefs,
Puck =)

Ik ben er niet zo heel erg in thuis, maar je bent zo jong. Is het dan niet verstandig te beginnen met een agency in Nederland? Betrouwbaar of niet? Vanuit Afrika zou ik niet zo snel op ingaan.

Dan zou ik gewoon iets in Nederland gaan zoeken als ik jou was!

Ik zou je aanraden om even een paar jaartjes te wachten en als het dan nog steeds iets is wat je wilt om een goed bureau in Nederland te vinden! Je bent nog erg jong en daarbij klinkt dit alles behalve betrouwbaar.

Precies dit! En misschien is het verstandig om ook nog even te wachten, want je bent nog maar 12… Ik denk persoonlijk dat dat beter voor je is!

Dit kun je beter kwijt in het modellentopic lijkt me (:

Maar goed:

  1. je bent nog héél erg jong! Bovendien las ik dat je nog maar 1.65m bent, dus wacht nog even een paar jaartjes!
  2. Waarom trekt dit bureau je? Ik vind het er zelf erg onprofessioneel en vooral erg commercieel uitzien. Vergelijk het maar eens met bijv. http://www.nextmanagement.com/. Een internationaal, goed en betrouwbaar modellenbureau hoort er toch echt meer in die richting uit te zien. Er zijn ook 0,0 hits als je op de naam zoekt, dus ik zou zeggen: niet doen
  3. Een moederbureau in het buitenland en dan al helemaal Afrika is erg onhandig.

Dus ik zou echt nog even wachten, je bent nog piepjong! Nederlandse topbureau’s zoals Elite, Fresh (dit lijkt me misschien zeker een goede om naar te kijken! Zij specialiseren zich in jonge meiden en helpen je te ontwikkelen. Elk bureau doet dit in principe wel, maar zij zijn er wel erg gespecialiseerd in), Micha, Tjarda, Fourteen, Future Faces, ID etc. (kijk anders eens in het beginlijstje in het modellentopic voor meer). En die meiden die daar zitten doen het internationaal ook erg goed, de meeste NL’se bureau’s proberen ook altijd zoveel mogelijk meiden aan te nemen met het doel ze naar het buitenland te sturen!

Bedankt allemaal!
Ik ga het inderdaad niet doen en ik ga eens kijken of ik word toegelaten bij FreshMM. Dat ziet er veel professioneler uit inderdaad!
Thanks!

Ik wil je even meegeven dat de modellenwereld sowieso een rare wereld is soms. Ik zit er zelf nu een tijdje ‘in’ en heb echt rare dingen gezien en meegemaakt.

Je lengte heb je niet mee, probleem daarmee is dat veel bureau’s pas vanaf 1.72 (of hoger) meiden aannemen. Omdat je zo jong bent kom je hier waarschijnlijk wel, maar wacht gewoon nog even. Ik heb wel een aantal bureau’s waar je het eventueel kan proberen maar denk dat je nog even moet wachten qua lengte en leeftijd :slightly_smiling_face:

Heb je al eens een aantal test shoots gedaan? :slightly_smiling_face: