gênante vraag over tompon inbrengen

Ik hoop dat het hier goed staat.
Ik heb een vraagje, ik merkte laatst bij het inbrengen van mijn tampon dat ik de tampon er maar heel ondiep in kreeg, en dat er iets in de weg zat. Gisteren ben ik gaan voelen, aangezien ik het toch wel apart vond. Nu ben ik er dus achtergekomen dat het maar 7-10 cm diep is, en dat er een soort uitsteeksel zit, sorry als het vaag of vies ofzo klinkt, maar ik zou willen weten of dit normaal is, ik maak me toch een beetje zorgen…
EDIT: Ik zie net die titel, maar het gaat helemaal niet over tampon inbrengen, dus ik weet ook niet waarom ik dat getypt heb…

Ik heb geen idee eerlijk gezegd. Ik krijg er meestel wel een tampon in (ook niet altijd…)

Bij mij gaat het altijd prima, alleen als ik wat minder ongesteld word gaat het vaak wat minder soepel. Maar als je het niet vertrouwd kun je altijd naar de dokter of zo’n specialist. :wink:

Is geen genante vraag hoor. Ongesteld worden en tampons zijn heel normaal.

Is het altijd al zo of pas sinds kort? (Omdat je erbij zet dat je het laatst merkte)

Bij mij lijkt het ook alsof er een ‘uitsteeksel’ zit, maar wel verder naar boven zeg maar. Ik heb er geen last van. Ik zou als ik jou was toch even naar de dokter gaan, hoe vervelend het ook is… Dan weet je ten minste zeker of er iets aan de hand is, hoewel die kans denk ik erg klein is.

^ dat was de eerste keer dat ik een tampon gebruikte, dus ik weet niet hoelang dat al is

Voelde je niet de baarmoederhals/mond?

http://hoax.blog.nl/files//data/www/www.blog.nl/wp-content/blogs.dir/157/files//2009/03/diag-vagina-300x278.gif

^ik weet niet hoe dat zou moeten voelen…

Bij de gebruiksaanwijzing ban O.B. tampons staat dat je weerstand kan voelen en dan van richting moet veranderen omdat je vagina niet helemaal kaarsrecht loopt. Dus probeer eens van richting te veranderen.

^heb ik geprobeerd, maar dat werkt ook niet

Ik had dat eerst altijd met uhm grotere maten, die wilden niet helemaal erin :’) Ik weet niet of het nou de eerste keer was dat je gebruikte of niet maar begin sowieso met de kleinste maat.