geluidjes tijdens de seks

dit is zo genant!
volgens mijn vriend maak ik te veel geluidjes tijdens de seks.
het gaat om kreuntjes enzo,
ooit is het zo ver gegaan dat hij zijn hand op mijn mond moest leggen omdat anders zijn ouders onz zouden horen ik schaam mij dan altijd achteraf.
heeft iemand een tip om dit te stoppen of te verminderen?
grtjes

Als er iemand thuis is moet je je gewoon proberen in te houden, desnoods een kussen voor je mond houden :") vind je vriend het ook erg als je geluidjes maakt als er verder niemand is?

ik heb precies hetzelfde, en als we niet alleen thuis zijn zet ik altijd gewoon een knop om, ook al voelt het voor mij veel fijner om wel te kreunen. de laatste tijd doen we het echter alleen nog maar in het appartement van mijn vriend, waar de enige die ons zou kunnen horen zijn stokoude buurvrouw is. die overigens half doof is. hij vindt het tegenwoordig ook fijn als ik kreun, en zelf maakt hij ook steeds meer geluid.

Kan aan mij liggen maar ik zou echt heeeeeeel kwaad zijn als hij zijn hand op mijn mond zou leggen…En nja gewoon erop proberen letten, het lukt je wel! :slightly_smiling_face:

haha bij mijn vriend en mij vind IK het juist erg om te kreunen al wetend dat zijn ouders of zusje het kunnen horen. Soms hou ik dan zelf mn hand voor mn mond maar soms komt er dan zo’n blaas geluid uit XD. (Niet sexy geloof me)

nahja anyway probeer er op te letten, maar blijf gewoon genieten :slightly_smiling_face:!

Ja mijn vriend vind dat zoizo irritant

oooh das minder, mijne wordt er juist wel blij van geloof ik :flushed:

Mijn vriend vind het nooit erg als de buren niet thuis zijn, soms is hij er wel bewust van als de buren wel thuis zijn, dan zegt ie echt ‘sshhht!’ maar ik negeer hem gewoon :stuck_out_tongue:

Ik hou me alleen in bij het klaarkomen want ik zou best in staat zijn om het bijna uit te schreeuwen haha… maar dat doe ik mijn vriend en de buren maar niet aan :stuck_out_tongue: Beetje akward.

Soms hoor ik mijn buren ook hoor … En dan denk ik oh nee svs horen die mij ook … ? En als ik die dan de volgende dag ziet is dat genant

als jij hen ook hoort is het toch net zo goed voor hun genant?

Dus jij mag niks laten horen tijdens de seks.
Leuk.

Als je maar niet overdrijft, is het wel oke lijkt mij

Dat is ook zoiets ik hoor hem amper hij maakt niets geluid :dry:
Om de 20 min is een hijgje ofzo maar echt niets

Bijt op je vinger of op die van hem. Stop een stuk deken in je mond :’) Dat deed ik altijd. Nu boeit het me niks meer en hem ook niet haha

Jeetje wat saai als je totaal geen geluid mag maken en als je vriend dit ook niet doet. Ik vind het juist fijn als een jongen geluid maakt, weet ik juist dat ik het goed doe. Bovendien vond mijn ex het juist onwijs geil als ik geluid maakte, net als wat andere jongens waar ik sex mee heb gehad.

Ik vind het best apart dat je geen geluid mag maken. Je hoeft het ook niet van de daken af te schreeuwen maar een beetje geluid maken hoort erbij en kun je niet voorkomen.

Hier ben ik het mee eens. Het hoeft geen porno te zijn, maar als iemand doodstil is, is dat toch wat ontmoedigend. :'D

Ontzettend saai, seks zonder geluid. Ik snap niet dat jouw vriend het niks vind, de meeste jongens vinden het juist wel leuk/geil dacht ik altijd.