Gele/bruine afscheiding

Hoi hoi

Ik vind dit een beetje gênant om hier een topic over te openen maar ik doe het toch. Vraag me af of iemand hier iets van weet of zelf heeft gehad want ik krijg niet zo’n duidelijk antwoord op google.

Ik heb 3 weken geleden een week lang medicijn geslikt om mijn menstruatie uit te stellen omdat ik geopereerd moest worden.
Vorige week kreeg ik dus veel last van mijn buik en paar dagen later had ik bloedverlies. Ik dacht dat ik ongesteld was geworden maar na een dag was het weer weg. Ik maakte mij niet zoveel zorgen want ik dacht is gewoon oud bloed ofz.

Nu heb ik al een paar dagen een wat gelige/lichtbruine afscheiding. Ik denk persoonlijk niet dat het oud bloed is want het lijkt er niet echt op. Ook is mijn afscheiding heel erg veel.

Weet iemand wat dit zou kunnen zijn?

Ik denk dat het een doorbraakbloeding is in lichte mate. Typ maar eens in bij google. Ik heb dit ook wel eens, als je je pil langer door wilt slikken. Is niks engs!

Heb je bij die operatie ook medicijnen gehad? Want dan kan het zijn dat de werking van de pil daardoor verminderd. Doorbraakbloedingen geven die bruinige/gelige afscheiding wat je benoemt, omdat er ietsje bloed doorzit.

Misschien herken je je hierin:

https://www.leef.nl/kennisbank/tussentijds-bloedverlies-is-de-pil-nog-wel-betrouwbaar/

Denk dat dat gewoon komt van die medicijnen. Het bruine zou wel nog restjes bloed kunnen zijn hoor.
Maar kun je niet gewoon even bellen naar de huisarts/ziekenhuis?

dankjewel voor de link! Ik herken r inderdaad wat dingen in.

Ja zou wel kunnen inderdaad!
Ik denk niet dat ik mijn huisarts deze week nog ga bereiken ivm hemelvaart enzo

Ik denk zelf dat het dan door de medicijnen komt maar dat dat bruine wel bloed is.

Ik denk ook dat dat bruine oud bloed is. Je menstruatie is natuurlijk door die pillen uitgesteld dus ook niet gek dat je lijf erop reageert. Als je het niet vertrouwt kun je je huisarts altijd nog even bellen maar ik denk niet dat je je druk hoeft te maken.