Geld verloren met gokken

Hoii,
Ik wil heel graag mijn verhaal kwijt maar ik zou niet weten aan wie omdat ik echt in de shit zit, daarom plaats ik het hier.
Een paar maanden geleden bezocht ik eens een keer een online casino. (ben 18) Ik dacht een goede strategie te hebben bedacht. Allemaal leuk en aardig uiteindelijk €20 verloren maar het was wel leuk (samen met vrienden gedaan). Vanaf dat moment begon het te kriebelen. Ik ging steeds vaker geld storten en het ging nog om bedragen onder de €100. Ik won wel eens wat maar verloor vooral. Maar vanaf dat moment begonnen de echte problemen, ik heb geld gestolen bij mijn werk, ik zit achter de kassa. Eerst een briefje van 20 maar in de weken die volgen gaat het om honderden euro’s inmiddels wel €2000. Dat geld heb ik direct weer vergokt allemaal. Vandaag heb ik mn eigen salaris op een goksite gezet, en ik won opeens heel veel. Ik had vanmiddag €13.000 euro op mn account. Ik heb wel op uitbetalen geklikt maar omdat uitbetaling een paar dagen duurt zag ik het steeds in beeld staan. En je raad het al, nu alles vergokt €0,0000 meer op mn account. Ik zit heel erg diep nu en weet niet wat ik met mezelf aan moet. Vanmiddag was ik nog euforisch en had ik al een plan bedacht om de komende weken onopvallend geld terug in de kassa te doen. Maar ja dat wordt hem dus niet meer.
Ik weet noet of iemand dit verhaal uberhaubt gaat lezen maar ik wilde mn verhaal toch kwijt. Ik weet ook niet wat ik nou moet doen ik heb geen geld meer maar ik wil ook niet weer stelen alleen de drang is zo groot

Hee, ik zou echt hulp gaan zoeken. Door met huisarts te praten en die kan je weer verder doorverwijzen. Verder vind ik het heel dapper dat je je verhaal durft te delen.

Hi, heel dapper dat je je verhaal deelt. Vaak hebben ze op je werk al door dat iemand geld uit de kassa haalt, zeker als het om zulke grote bedragen gaat. Verder raad ik je aan om hulp te gaan zoeken. Een huisarts is een goede stap in de richting. Je kunt dan een indicatie krijgen en jezelf laten behandelen bij een instelling die gespecialiseerd is in verslavingszorg. Verder raad ik je aan om eerlijk te zijn tegenover je ouders of een vertrouwenspersoon in je omgeving. Degene kan je helpen of steunen .

1 like