Geld ophalen rolstoelbus. Ideetjes HELP

Hoi allemaal,

ik loop stage bij kinderen met een ernstige beperking.
Ik moet hier allemaal opdrachten doen, één van mijn opdrachten is helpen in de mobiliteit.
Nou zijn de ouders van één van de kindjes bezig met geld ophalen voor een rolstoelbus, dit past bij mijn opdracht dus ga ik proberen geld voor haar op te halen.

Maar nou loop ik een beetje vast in ideeën bedenken, sowieso ik ga op facebook dingen van haar delen, aangezien er een facebook voor haar is aangemaakt. Maar ik wil graag een actie bedenken. Er worden al sponsorlopen gehouden en er wordt ook iets met cartridges gedaan.
Nou ben ik benieuwd of jullie leuke ideeën hebben. Ik zat zelf ook te denken om supermarkten langs te gaan voor de statiegeld bonnetjes, om daar z’n ton neer te zetten. Maar ik weet niet in hoeverre dit mag en sowieso qua vergunningen en dingen wat ik wel en niet mag. Ik heb maar een paar weken voor de uitvoering dus daar moet ik ook rekening mee houden.
Dus als jullie leuke ideetjes hebben heeeel graag !
Het gaat om een super lief en schattig meisje van 4 jaar oud en ik gun het haar en de ouders ontzettend !

:wave: :wave:

Ja kan samen met de kinderen juwelen maken, kaarsenhouders schilderen, wafeltjes bakken, snoeptaarten maken… (hangt een beetje af van wat mogelijk is met jullie doelgroep) en een verkoopavondje houden waar deze knutselwerkjes verkocht worden (best ook wat reclame hiervoor maken op fb).

Probeer eens om Hart van Nederland te mailen? Misschien hebben hun een idee om jullie verder te helpen. Zo kun je ook een bericht op Facebook plaatsen en zorgen dat veel mensen het delen!

Helaas is er met deze kinderen niets mogelijk in die zin, maar ik vind het wel een goed idee !

Hmmm. opzich is dat wel slim, de ouders van dit kind hebben het sowieso al niet heel groot aangepakt qua media dus dat kan best helpen!