Gekleurde Popcorn Surprise.

Ik was net met een vriendin aan het brainstormen over wat ik zou maken voor onze beste vriendin. Het zou natuurlijk heel makkelijk zijn om dat te bedenken, maar ja… Blijkbaar dus toch niet. We hebben maar wat gedaan met haar gekke trekje; popcorn freak!

In ieder geval hier ons idee!

Ik ga een ‘bak popcorn’ maken. Met aan de buitenkant helemaal beplakt met witte popcorn, maar dan op elk vlak van de popcornbak een hartje gemaakt van rode popcorn. (http://www.girlscene.nl/l…t_snack_regenboog_popcorn) In de popcornbak allemaal verschillende kleuren popcorn door elkaar. Daarin het cadeutje.
De bak is een verhuisdoos. Dus dat wordt heel veel popcorn om te eten, want
ik dacht ik eraan om in het gedicht te zetten dat ze niet mag grabbelen in de bak, maar dat ze moet blijven eten totdat je het cadeautje in zicht krijgt. En dan ligt het cadeautje natuurlijk niet onderaan, maar ergens op de helft. Iedereen mag meehelpen met eten.

Wat vinden jullie?

'x

Ik vind het een orgineel idee. Sowieso je moet het doen. :’)

hihihi supergrappig idee!

Hahah, dankje! Maar zal ik ook doen dat ze het moet opeten in plaats van grabbelen? (;

'x

misschien kan je iets van een dubbele bodem maken
dat ze moet eten tot de bodem
en vanaf daar
met haar hand door een gat in de bodem het cadeau zoeken

Oh, dat is echt een héél vet idee. Het is inderdaad leuk om het haar op te laten eten, maar denk dat het wel veel wordt in je eentje dus dat iedereen mee moet helpen. Met hoeveel zijn jullie? En het idee om popcorn op de doos te plakken is leuk, maar ik denk niet dat dat echt gaat lukken, hoe had je dat in gedachten?

super leuk . sowieso doen. veel werk maar ik weet zeker dat het 't waard is. het idee van chickenlove erbij is trouwens ook gaaf !

@chickenlove -Ja, de dubbele bodem is denk ik wel handig! Ik heb namelijk omdat ze mijn beste vriendin is, ook nog een (veel te laat) verjaardagscadeau, dat nog wel groot is, dus daar kan ik mooi gebruik van maken! Dankje!

@Justsayno, -Ik was van plan om het gewoon één voor één op te plakken… Hehehehh, heel veel werk, maar ik vind het wel de moeite waard. Ook omdat ze altijd kutsurprises heeft gehad de afgelopen jaren, en ze natuurlijk mijn bff is (; We zyn met z’n 28

Aah leuk idee, ik zou er blij mee zijn denk ik (teminste als ze maar niet misselijk word van de popcorn :stuck_out_tongue:)

Hahahah, jaa ik hoop het niet!
Ik post zeker wat foto’s van hoe het word, ik vind het wel leuk om bij te houden =P En kunnen jullie meteen zien hoe het word! doen?

'x

Doen! Ik wil het zien!
*Late reactie XD

Haha ik word er helemaal vrolijk van, wat een gezellig idee!

dit lijkt me echt een surprise die ik zou kunnen krijgen hahaha

I don’t get it… de buitenkant beplakt met witte popcorn?
Maar goed mij lijkt het best wel nasty in een verhuisdoos.

Hahah, hij is bijna af, ik post het later (;

leuk!

ooh ik wil zien hoe het geworden is! echt super leuk (: