Gekleurde broeken

Heey meiden,

Ik heb al een tijdje wat verschillende gekleurde broeken,. Alleen ben ik een beetje uitgecombineerd. En vooral bij de blauwe en oranje weet ik niet zo goed wat ik er bij aan moet trekken. Het enige waar ik op kan komen is wit. Zwart staat mij niet dus dat is geen optie. Misschien hebben jullie nog leuke ideeen om de broeken mee te combineren??

Of een top waar ik leuke wijdvallende topjes/bloesjes kan krijgen, zodat ik me buikje toch wat kan verbloemen :stuck_out_tongue::P??

http://i48.tinypic.com/231qg6.jpg

bruin of grijs?

Even offtopic maar waar heb je de bloemetjesshort vandaan? :grinning:

Die heb ik uit Groningen, de winkel hete Fancy, is een boetiekje. En hij was maar 10 euro :slightly_smiling_face: Dus ik ben er wel blij mee :grinning:

Ik vind zelf de combinatie roze/groen heel mooi, maar dat is wel het echte colorblocking… en anders met idd bruin of voor groen-blauw een beetje bruin oranje

Superleuke kleuren!
Ik heb zelf een felrode broek, die combineer ik meestal met wit/grijs/zwart. Maar ook met donkerblauw, maar dan moet je er weer geen wit bij doen anders ben je de nederlandse vlag :stuck_out_tongue:

Ik heb ook een felroze broek en die combineer ik met een wit/roze/bruin basic topje met dit erover heen:

http://www.stepswebshop.nl/pictures/1/300x450/TS121051201_HolguinCrochet_Cobblestone.jpg

Ik hou zelf wel van color-blocking, maar moet er wel mee oppassen dat ik er niet heel kinderlijk uit ga zien aangezien ik al 21 ben, en er van mezelf best jong uitzie… dus daar heb ik soms dan wel wat moeite mee …

Alle tips zijn weklom :slightly_smiling_face:

http://cdn4.lbstatic.nu/files/looks/medium/1126517_outfit.jpg?1299491144

http://cdn4.lbstatic.nu/files/looks/medium/1257757_cats3.jpg?1305009352

Met blauw vind ik het toch moeilijker. Wit vind ik wel het mooiste. Je zou met sieraden/accesoires in blauwtinten het blauwe van de broek terug kunnen laten komen. Dan heb je niet alleen BAM wit BAM blauw zegmaar. En ehm, mint kleur is misschien ook wel mooi erbij. En geel misschien ook.

Blauw met roze

oranje met roze vind ik zelf heel leuk

Ik heb ook een oranje broek en combineer hem meestal met een jeanshemdje/ wit blouseje met een leren jackje of blazer of met blauw (:
maar beige past daar inderdaad heel mooi bij!

http://demandware.edgesuite.net/aagb_prd/on/demandware.static/Sites-NL-Site/Sites-pim-catalog/nl_NL/v1339903716919/images/10080651_ROSESMOKE_326636_001_ProductLarge.jpg

zoiets bij die groene broek?

Ik heb zelf ook zo’n blauwe broek, ik draag hem met wit.

  • witte blousjes
  • witte t-shirts
    enz, enz !

XX

P.s. HELE LEUKE BROEKEN ALLEMAAL !! :stuck_out_tongue_winking_eye:

Blauw is wel het mooist met wit.
Mooie kleur groen trouwens, waar heb je die broek vandaan? (: