Geil worden/klaarkomen

Heyy, ik ben een meisje van 14 en ben beetje aan het ontdekken over masturberen. Maar ik kom nooit klaar met vinger of kussen rijden en heb ik laatst de douchekop geprobeerd alleen ik weet niet zo goed hoe ik dat moet aan pakken heeft iemand tips?

Juist het experimenteren is leuk! Neem regelmatig de tijd om met jezelf te vrijen. Zorg voor privacy, lekkere temperatuur op de kamer, lekker geurtje, gezellige verlichting, zacht muziekje op de achtergrond, lees een erotisch verhaal of bekijk wat porno als je dat leuk vind, en … ga rustig voelen, ervaren en ontdekken.

Ieder lichaam is weer een beetje anders.

Voor de meeste meiden is penetratie, dus iets in je vagina stoppen, vingers of een seksspeeltje, niet het meest lekker. Zelf vind ik langzaam rondjes draaien met twee of drie vingers rondom de clitoris erg lekker. Maar, probeer gewoon wat.
Tip: een glijmiddel kopen maakt alles gladder en kan ook erg fijn zijn.
Tip: ga eerst plassen als je gaat masturberen. Als je een ‘raar’ gevoel krijgt, ga dan gewoon door en wees niet bang dat je moet plassen. Leg desnoods een paar handdoeken onder je billen.

Oh, als je te graag wilt klaarkomen wil het vaak niet. Het lichaam is soms best stom. Klaarkomen wil alleen als je er niet te veel mee bezig bent. Je hoofd moet niet te veel denken. Geniet dus ook van het aanraken en het gevoel.

Veel plezier! Hele leuke tijd om jezelf te gaan indekken.

1 like

Dit zal we weer een man zijn :crazy_face:

^^Ik twijfelde ook al, maar dit kan ook een meisje zijn die struggled. Ik heb (nog steeds) dezelfde struggles namelijk :sweat_smile:

Ik ben een meisje

Ja, het is ook zeker herkenbaar. Gelukkig is op dit soort vragen zoveel informatie te vinden via google. En blogs van andere meiden met tips. Daarom neem ik hier eigenlijk nooit de moeite om uitgebreid in te gaan op dat soort vragen. Maar, off topic dit

^^Dat is waar, veel is op internet te vinden en waarschijnlijk ook de snelste manier

Ik vind het wel een onderwerp voor dit forum. Maar, als het een jongen is, is het wel een beetje triest. Maar, als meisje moet je dit soort vragen hier gewoon kunnen stellen. Ik weet dat ik het toen ook best lastig vond.

Als dit forum nou heel actief was zocht ik er ook niet zoveel achter denk ik. Maar er komen zoveel robots of vage verhalen. Ach, je hebt in ieder geval advies gegeven