Geheim van vriend

Hee dames,

Ik was zat laatst achter de computer van mijn vriend. Ik was op zoek naar een bestand die ik eerder had aangemaakt maar kon het niet terugvinden. Uiteindelijk kwam ik in een map waar een paar seksfilmpjes zaten. Ik hoef eerlijk gezegd al helemaal niks te weten van porno, hij kijkt het maar ik wil er niks van weten. Anyway deze filmpjes sloegen alles. Het waren filmpjes die hij samen met 1 of andere vrouw had opgenomen. Ik walgde echt vreselijk. En het zit ook helaas op m’n netvlies gebrand en krijg het denk ik voorlopig niet uit m’n hoofd. Natuurlijk heb ik hem geconfronteerd, want zoiets moet je dan als je zogenaamd voor iemand gaat wel verwijderen. Hij bood gelijk z’n excuus aan en al de lulverhalen eraan vast. Maar ik weet het even echt niet meer en zou graag willen weten wat andere in zo’n situatie zouden doen.

Groetjes en alvast bedankt voor de hulp!

Als hij het nu verwijderd heeft en wellicht vergeten was dat hij ze überhaupt nog had, zou ik er verder geen probleem van maken

Inderdaad als hij het nu verwijderd heeft is het toch niet erg? Jongens denken daar echt niet zo erg over na. Misschien was die het vergeten? Ik heb ooit bij mijn vriend toen die nog thuis woonde een keer op die laptop gezeten en toen kwam ik plots in een map terecht waar ik naaktfoto’s in zag… Bleek die vader te zijn nou dan schrik je je ook helemaal kapot. En daar wist mijn vriend ook niks vanaf, tot ik het zei natuurlijk.

Ik vind het maar vreemd. Het lijkt me dat je het van jezelf wel weet dat je zoiets op je laptop hebt staan.

Die stonden vast nog gewoon op zijn computer en die dacht er niet meer bij na. Daarnaast snap ik niet dat hij ze zou moeten verwijderen als hij voor iemand gaat. Ik zou er niet te veel mee doen eerlijk gezegd.

K zou helemaal gek worde als k dat zou zien kzou eerlijke uitleg vrage desnoods die vrouw gaan opzoeke en t aan haar vrage khb vaak genoeg van die kutspelletjes (gebruiken) meegemaakt met jongens vertrouw er bekant geen een me vriend word er soms gek van dat k nogal gestoord kan overkomen. Kword al gek als een meisje hem appt. Hij laat al zn gesprekke leze omdat hij t weet van mij dat k te vaak hb meegemaakt maar hij vind t niet erg hij snapt me gelukkig wel

^ therapie overwogen? Serieus advies, want dit klinkt niet best

Tja hij heeft t nu wel verwijderd maar ik zou toch even vragen wanneer hij die heeft opgenomen want stel dat het was toen jullie al een relatie hadden dan veranderd de situatie denk ik wel

Ja precies zo denk ik er dus ook over. En je moest eens weten hoe hij over de toekomst praat. Ik ben zelf heel onzeker, maar ik weet zeker als ik zoiets had zou hij denk ik wel anders reageren. Dus ik ben nu gewoon even in de war. Vind het geen fijn gevoel iig.
Ik denk ook dat ik met dit soort dingen meer van hem pik.

Ja, dat zou zeker de situatie veranderen. Maar hij heeft al gezegd dat het heel lang geleden is gebeurt. Dus ik moet er maar op vertrouwen of dat zo is. Zou niet weten hoe ik dat moet gaan controleren. En ben bang wat er dan uit komt. Dus dat doe ik maar niet.

Hoe kun je hier zo droog over doen. Net of 't slechts 'n foto is waar ze met hun armen om elkaar heen staan.

Ja dat vind ik dus ook. En het vervelende is; hij praat altijd zo vol over de toekomst en zegt dat hij spijt heeft van alles wat hij in het verleden heeft gedaan (hij was nogal wild en ik juist rustig). Maar dan vind ik het zo raar dat hij niet gelijk alles van het verleden (vooral dit) uit zijn leven bant. En hoe kan je nou een sekstape vergeten, dat doe je echt niet dagelijks. Dan moet je er iig voor zorgen dat het nooit bij mij zou kunnen komen zodat het me niet schaad.

Heb je hem al verteld dat je er zoveel moeite mee hebt? En ik snap dat het best schokkend kan zijn als je je vriend ineens op video sex met een ander ziet hebben.

Dit zou ik ook eventjes heel moeilijk vinden als ik dat zag. Ik weet niet wat ik in jou situatie zou doen maar dat komt denk ik ook omdat ik zulke dingen me heel erg aan trek. Ik hoop dat het goed komt!

WTF hoe kan je dit normaal vinden ? Dus als je vader filmpjes van hemzelf en zn ex op zn laptop heeft is dat ook niet heel erg? Mijn moeder zou dat echt niet accepteren. Als mijn vriend filmpjes op zn laptop had van hemzelf en een vrouw, nou dan zou ik echt doordraaien. Hoe kun je zoiets nou vergeten te verwijderen dafuq ?
Of ik ben gewoon heel jaloers aangelegd of dit is gewoon echt raar

Ik zou echt GOED met hem praten, ik vind dit echt verrot voor je

Hij heeft die filmpjes vroeger gemaakt. Die zijn van hem. Ik snap dat het niet leuk om te zien is, maar hij heeft zijn excuses aangeboden. Misschien doe ik er dan droog over ja, en misschien zie ik het nu anders omdat het mij niet overkomt en ja misschien zou ik boos zijn als ik er achter zou komen als mijn vriend dat heeft, maar het is niet tijdens jullie relatie gebeurd (neem ik aan) dus eigenlijk zie ik nu niet goed het probleem. Daarnaast rare vergelijking over wat ik zou vinden als mijn ouders het zouden hebben. Ik neus niet in hun bestanden rond en als ze dat willen hebben en de ander vind dat prima moeten ze dat zelf weten.

dit ja. TS bestond niet eens in z’n leven toen die filmpjes gemaakt werden, get over it.

Om eerlijk te zijn, als ik zoiets zou vinden ook al is het voor mijn tijd, zou ik even wat tijd voor mezelf willen nemen. Je hebt hem intiem gezien met iemand anders en dat is wel het laatste wat je zou willen zien van je vriend, en vooral dat hij het filmpje heeft gehouden terwijl hij in een nieuwe relatie zit, iedereen zijn eigen visie daarop maar dat zou ik zelf echt niet tof vinden en totaal niet waarderen…

mee eens.