GeenStijl

hoi allemaal,

Voor mijn eindopdracht van maatschappijleer moet ik met een groepje onderzoeken wat de invloed van de site GeenStijl is op de huidige samenleving;
zorgt GeenStijl voor meer begrip tussen ‘verschillende groepen’, zorgt het voor een betere samenhang tussen alle bevolkingsgroepen enz. enz.

Één van de belangrijkste bronnen voor het onderzoek is een enquête, en ik zou het dan ook heel fijn vinden als jullie die allemaal zouden willen invullen!

http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=78311

De enquête bestaat uit iets minder dan 15 vragen, en het invullen duurt maar een paar minuutjes, maar voor ons onderzoek is het wel heel belangrijk!

Als je GeenStijl nog nooit bezocht hebt, of er alleen maar over hebt horen vertellen, dan mag je jezelf trouwens de moeite besparen om de enquête te openen, haha.

Ik weet dat het taalgebruik een beetje formeel is, maar het duurde 4 dagen voordat deze enquête klaar was en werkte, dus het plan om verschillende versies te maken heb ik inmiddels al opgegeven;)

Als er nog vragen zijn over de enquête dan hoor ik het graag(:

&alvast bedankt

sorry, ik heb geenstijl nog nooit bezocht dus aan mij heb je niks…

Ik heb GeenStijl nog nooit bezocht.

Dubbel.

Ik zal m wel ff invullen :wink:

Wat bij vraag 10 erboven staat, klopt niet echt vgm…het moet Nee zijn i.p.v. Ja
Maar ik heb m ingevuld!

Het is niet de bedoeling meerdere topics te openen in verschillende subfora. En daarbij zijn enquêtes niet toegestaan op Girlscene dus ook dit topic wordt gesloten.

Toch succes met je eindopdracht (:

… Maar het topic is niet gesloten? …

Ik zal je wel helpen dus ik ga hem invullen :wink:

Nooit bezocht, waar gaat de site over dan?

Ingevuld!