Geen zin in sex

Halo, ik ben een meisje van 17, mijn vriend is 18, hij heeft vaak zin om seksuele dingen te doen, logisch natuurlijk. Alleen ik mekr dat ik er eigenlijk bijna nooit echt zin in heb. Ik heb nooit echt de behoefte van dat ik wil dat hij me vingert of beft, en niet de behoefte om hem af te trekken, hoewel ik het heus niet erg vind om te doen maar vind het snel vervelend worden als hij het vaak wil. Of naja meestal is het zo dat hij zichzelf aftrekt wanner ik naast hem lig of aan het omkleden ben ofzo, ik kan me hier soms aan irriteren (is dit raar) dus ga ik hem dan meestal zelf wel aftrekken maar bij hem duurt het altijd heeeel lang voor hij klaarkomt dus vind het dan vaak vervelend om het zo lamg te doen. Maar ik heb ook niet echt vaak dat k echt zin heb in seks ofzo. Ik heb dit al heel lang, maar ben nu ineens bang dat het misschen betekent dat ik hem niet meer leuk of aantrekkelijk vind ofzo? Ik hou van hem, maar ik krijg geen zin in seks van hem, geen zin om hem aan te raken of dat hij mij aanraakt. Knuffelen dan weer wel. Hoe kan dit?

Btw, we hebben al zo’n jaar verkering, en ik ben al zo’n 1,5 jaar aan de pil, heeft dit er misschien iets mee te maken?

Het lijkt erop dat je hem niet aantrekkelijk vindt of dat hij vaak bepaald gedrag heeft vertoond waarop je bent afgeknapt.
Misschien moet je het bespreekbaar met hem maken?

Misschien ook wel even handig erbij te vertellen dat ik altijd al niet zo seksueel was, aka; ik vinger bijna nooit, nog nooit zelf porno gekeken etc. Een orgasme vind k wel fijn, natuurlijk, maar ik vind gewoon het hele idde van een vinger of iets anders in je kut gewoon niet fijn ofzo. In het begin van de relatie had ik het dus ook al een beetje, en hij zei dat hij het niet erg vond en wel snapte. Alleen ik heb het idee dat het nu nig weer erger is. Maar ik weet niet of het gewoon een dip is, of dat het er gewoon aan ligt dat ik misschien een beetje a-seksueel ben of dat het toch meer aan hem ligt als persoon (hij is mn eerste vriendje dus ik heb geen vergelijkings materiaal wat dit betreft)

Hmm ja, hij weet wel dat ik niet zo vaak zin heb in sex enzo, en zegt dat hij dit ook niet erg vind. Maar ik ga ook niet tegen hem zeggen ‘ik heb geen zij in sex en ik twijfel nu of ik jou daarom nog wel aantrekkelijk genoeg vind’ ik zou niet weten hoe ik het kan verwoorden zonder hem te laten denk dat ik hem niet meer leuk of aantrekkelijk vind, ik vind hem we aantrekkelijk en mooi, en ik vind het ook fijn om zijn lichaam aan te raken en te strelen, maar zodra het echt seksueel word heb ik zoeits van ‘nah gaan we weer’. Misschien dat het ligt aan dat hij gewoon vaak seksuele dingen doet ofzo, dat ik het daarom niet meer niet fijn vind?

Ik had ook al aangegeven dat ik het soms vervelend vind als hij vaak zichzelf random aftrekt op mij of vaak bijvoorbeeld op me gaat liggen om te droogneuken zonder dat ik daar aanleiding geef ofzo,
Zo trekt hij zich bijvoorbeeld altijd af in de ochtend als hij naast me ligt en we wakker zijn enzo. En waneer we wakker worden (of gewoon in de middag) gaat hij dan lepeltje lepeltje tegen me aanliggen en dan zn dingie tegen me aandrukken enzo, en dan denk ik van, waarom nou alweer seksueel, zovan kunnen we niet gewoon knuffelen en van elkaar genieten zonder dat je je…uuh…lul…erbij nodi hebt?

Is het raar dat ik dat vind?

Hij had toen trouwens ook gezegt dat hij er wat meer op zou letten, ik zei dat ik het niet fijn vond omdat ik me dan meer een seksopject voelde dan zn vriendin, ik dacht dat dat het was

Heb je ook geen zin in seks als je bijvoorbeeld een hele knappe man voorbij ziet komen? Of een romantische scene in een film? Ik zou stoppen met de pil en naar de huisarts gaan.

Dat is ook niet erg fijn je zo te voelen, dan is je zin ook sneller over/of gewoon weg.
Oorzaak-gevolg-dingjetes

Ik denk niet per se dat het aan de pil ligt trouwens, gewoon een mis-match op seks-vlak en hoe jullie daarmee omgaan, beide kijken er anders tegenaan ofzo.

Dit denk ik ook zeker inderdaad.