geen seks meer

hee,
ik heb lang getwijfeld of ik het hier wel moest posten, maar ik ben hier toch niet zo bekend en ik wordt er hopeloos van.

Ik heb nu 11 maanden een hele lieve vriend, ik zie mezelf oud met hem worden. Er is alleen een probleem. ongeveer 2,5 maand geleden heeft hij mij ontmaagd. Hiervoor hebben we dingen als vingeren en aftrekken gedaan, allemaal op een rustig tempo en niks ging te snel. Toen ik werd ontmaagd was ik er echt klaar voor, er heeft 2 maanden tussen gezeten tussen het moment dat ik wist dat ik er klaas voor was en dat we het ook daadwerkelijk deden. De 1e keer was fijn, kaarsje erbij, gewoon perfect. We deden een paar standjes, niet heel lang, gewoon een beetje proberen. Ik kon niet echt zeggen dat ik het al keilekker vond, maar het was gewoon romantisch etc.

Na die keer hebbe we het nog een stuk of 4 keer gedaan, maar ik vond het kut. Ik vond er gewoon niks aan, en baalde daar elke keer zo van, dat de seks altijd op huilen neerkwam. huilend verder proberen, maar het werd gewoon niks. Elke keer was ik bang dat het weer mislukte, en doordat ik hier aan dacht gebeurde het juist.

Het is nu zeker zo’n 2 maanden geleden dat we seks hebben gehad. In de tussentijd hebben we nog wel voorspel gehad, maar ook dit veel minder en dit is ook een tijdje fout gegaan omdat ik alleen maar dacht ‘laat het astjeblieft niet fout gaan’ waardoor het juist fout ging. Nu lukt dit afentoe nog wel, maar het is veel te veel geforceerd.

Ik zit hier zo ontzettend mee, ook de romantische avondjes die uitliepen in iets seksueels zijn totaal weg. Tussen mijn vriend en mij gaat het gewoon goed, alleen op seksueel gebied gewoon prut. Ik word er zo verdrietig van, ik wou dat het gewoon normaal was…

Misschien heeft het geen zin om het hier te posten, maar dan heb ik het in ieder geval van me afgeschreven.

liefs.

Hmm… je zegt dat seks op huilen neerkwam, waardoor komt het precies? heb je pijn tijdens de seks?

ben je misschien (veelste) onzeker over je ‘bedkunsten’? schaamte ? dat zou het plezier ook kunnen onderdrukken. dat je je vriend niet teleur wil stellen. weet je vriend dat je er zo mee zit, ik denk dat het goed is om met hem te praten.

als het om pijn gaat; dit doet de eerste 5/6 keer gewoon pijn.

Praat er met je vriend over?

Volgens mij overdenk je alles gewoon een beetje te veel.
Het is volledig normaal dat het de eerste paar keer niet zo leuk is hoor. Na een paar keer seks te hebben gehad weet je nu eenmaal nog niet wat de ander lekker vindt enzovoort. Zo’n dingen hebben tijd nodig. Tussen mij en m’n vriend (waarmee ik ondertussen al 5 jaar heb) heeft het ook wel meerdere jaren geduurd vooraleer ik echt heel erg kon genieten van de seks. Voordien ook wel natuurlijk, maar nu weten we gewoon wat de ander leuk vindt en die dingen.
Dat komt wel hoor, don’t worry.

Ik weet nu niet wat je bedoelt met dat ‘het op huilen uit kwam’? Heb je pijn of vind je het gewoon niet fijn of …?

Maar zoals je zelf al zegt, je begint er al aan met het gedacht van “Dit wordt niks”. Dan begrijp je zelf ook wel dat het idd niks wordt. Volgens mij probeer je nu te hard om het goed te doen/het leuk te maken ofzo. Je moet het niet zo serieus nemen. Ookal heb nu wel het gevoel alsnof het een big deal is.
Seks hoort fun te zijn, en dat missen jullie nu volgens mij.

Sorry als ik het mis heb, maar dit versta ik althans uit je verhaal!

Je denkt teveel na, je moet gewoon alleen concentreren op wat je voelt, hoe lekker dat voelt. Ontspan en geniet!
Probeer anders heel rustig eerst te zoenen, zoals ik al zei; concentreren op hoe lekker het wel niet voelt, dan steeds rustig een stapje verder en blijven concentreren. Geniet echt van dat moment zelf, concentreer op dat moment en niet verder nadenken over wat er nog komt.