Geen houding weten

Hee,
Ik heb al een keer met een jongen afgesproken, en nu wil ik dat nog een keertje doen. Ik ken hem via vrienden en mijn moeder is bang dat hij fout is, dat is hij niet maar ze is gewoon heel voorzichtig.
Ik vind hem echt leuk en hij mij ook, en nu willen we nog een keer afspreken maar dat moet dus eerst bij mij thuis zodat mijn ouders hem kunnen zien (ze weten niet dat ik hem leuk vind) maar ik weet me geen houding bij hem te geven zegmaar. Ik loop maar een beetje dom te doen en met mijn ouders erbij word dat vast 100x zo erg xd.
Eigenlijk wil ik gewoon met hem gaan zwemmen ofzo, dan ben je bezig en dat lijkt me dus veel leuker =)

maar misschien kunnen we eerst even bij mij thuis wat drinken en dan gaan zwemmen? =)

nouja, dat is alles wel… maar waarom ik dit schreef is omdat ik me moeilijk een houding weet aan te geven… heeft iemand tips?

xxx

Je bent niet de enigste die daar ooit last van heeft gehad, maar zeg gewoon tegen je ouders het moet er toch ooit uit. Dat is de enigste oplossing om alles een beetje normaal te krijgen als die komt gaan je ouders vast wel met hem praten en wordt het knus !

Ik ken de situatie,
ik denk dat je het best eerst heel even langs huis kan gaan om hem aan je ouders voor te stellen en daarna lekker te gaan zwemmen,
Doe gewoon heel rustig en ga je vooral niet stressen dat maakt het alleen maar erger.
Misschien nog een tip probeer als je je echt geen houding meer weet te geven alleen maar te antwoorden en niks te zeggen, ik weet van me zelf dat ik echt vage dingen ga zeggen als ik me zelf niet op me gemak voel.