geen goede vriendin...

hee,
ik heb een beste vriendin. ze wist dat ik een oogje had op een jongen.ik ging met die jongen afspreken maar mij beste vriendin was er dus ook bij. ze ging helemaal met hem flirten waar ik bij zat… ze zei dat ze het niet door had, dus ik heb het haar vergeven. hiervoor had ze ook al allemaal lullige dingen gedaan, die ik haar ook heb vergeven: ze heeft over mij geroddeld en ze heeft leugens verteld aan andere meiden. wat vinden jullie? moet ik nog een heel erg boos op haar worden? het is nu namelijk wel alweer helemaal goed, maar ik zit er wel mee…

Ik zou boos worden op haar… zoiets doe je als vriendin niet, niet als ze weet dat jij hem op het oog hebt :s

Wat een kutstreek. Sorry maar een echte vriendin roddelt niet over jou en pakt zeker niet de jongens af die jij leuk vindt! Ik zou met haar gaan praten hierover. En als ze dan nog steeds zo doet, of het niet begrijpt. Zou ik haar maar laten voor wat het is, maar geen vriendinnen meer met haar zijn.

Nou lekker laten vallen zo’n iemand wil je niet al vriendin!

Dat is geen vriendin.

erg lullig

Oh dit herken ik zo erg…

Ik vond n jongen al heel erg lang leuk en ik praatte er ook veel mee en het leek net te klikken, kwam zij om de hoek. En ging zij erachteraan. :’) En toen ging ze tegen mij zeggen dat ik haar niks gunde. Maar ze zeurt ook altijd dat ze thuis niks krijgt, terwijl ze super veel krijgt altijd. Echt zo’n verwend nest. Maar oké, ze heeft voorderest geen vrienden dus vind ik t zielig om dr op te geven.

Dus ik heb geen advies :’)

Dat is dus echt geen goede vriendin! Ik zou eens goed met haar gaan praten en als ze haar gedrag niet veranderd is ze jou vriendschap echt niet waard

Ligt er maar aan wat jij een vriendin noemt. Maar iemand die dat soort acties toont en roddelt achter jou rug om is niet wat ik een vriendin kan noemen.