Geen 'genots gevoel'

Hai, allereerst, ik heb eventjes een nieuw account aangemaakt, dus vandaar dat ik nul berichten heb geplaatst.

Ik heb nu een tijdje seks, waar ik van geniet en fijn vind, maar ik heb nog steeds geen orgasme gekregen. Ik heb mijzelf al vaker bekeken down onder en weet hoe het in elkaar steekt. Masturbeer een enkele keer, maar haak altijd na een tijdje af omdat ik gewoon niks voel als ik het zo doe. Mijn vriend beft mij ook wel eens, maar meer dan gewoon fijn is dat het ook niet…

Heeft een van jullie dit misschien ook (gehad)? Ik weet eigenlijk niet wat ik nu moet doen. Ik wil wel echt die stap verder, niet alleen omdat ik ook echt een orgasme wil krijgen, maar ook omdat mijn vriend het fijn zou vinden. Ik heb vaker uitleg op internet opgezocht over hoe ik het beste moet masturberen, en dat ik gewoon door moet blijven gaan als ik het niet ‘voel’, maar na een tijdje heb ik er ook geen zin meer in omdat ik gewoon niks blijf voelen als ik dat blijf doen…

Dacht eerst dat het ook een beetje kwam omdat ik mij erg moeilijk open kan stellen, en dus ook moeilijk mijzelf kan laten gaan. Maar dit ‘probleem’ heb ik niet meer tijdens penetratie. (Krijg hier ook geen orgasme van, maar het voelt in ieder geval al stukken fijner dan tijdens beffen/masturbatie)

Hoe oud ben je?

Ik ben 22, was een latertje qua seks.

Wat kan helpen is een erotisch verhaal in je hoofd (stel, je bent van nature submissive, fantaseer over iets in die context) en anders: porn kan ook werken. Er is voor ieder wat wils.
Ervaar je wel opwinding buiten het orgasme?

Sommige meiden krijgen nou eenmaal moeilijk orgasmes, kut, maar waar. Ik zelf het eerste jaar ook bijna niet. Misschien helpt het jou om erotische verhalen of filmpjes te bekijken? Ook moet je er niet te veel over nadenken. De één masturbeert nooit omdat zij dat niet leuk/lekker vind, maar heeft wel graag seks. De ander vind vingeren lekkerder dan de seks zelf. Zie het niet iets als moeten, je hoeft niet klaar te komen. Dat jij het wel fijn vind tijdens de seks, scheelt al. Het is er dus wel. Dat je dit niet ervaart tijdens het masturberen komt misschien ook wel omdat je dan de intimiteit van een ander persoon erbij mist. Ik snap dat jullie beide graag willen dat jij ook eens klaarkomt, maar de één heeft daar nou eenmaal meer moeite mee dan de ander. Het komt vanzelf wel, en anders niet… zolang jij er maar wel van geniet, dat is het belangrijkste.