geel rokje van de h&m

Hee allemaal!

Ik heb laatst dit rokje bij de h&m gekocht;

http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/environment/2014/4AE_0750_003R.jpg]&set=key[rotate],value[-0.1]&set=key[width],value[3698]&set=key[height],value[4323]&set=key[x],value[921]&set=key[y],value[132]&set=key[type],value[FASHION_FRONT]&hmver=0&call=url[file:/product/large]

Op deze foto staat hij ook gecombineerd met een trui die ik toevallig ook al had;

http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/environment/2014/4AG_0231_010R.jpg]&set=key[rotate],value[-2.8]&set=key[width],value[3580]&set=key[height],value[4186]&set=key[x],value[1022]&set=key[y],value[218]&set=key[type],value[FASHION_FRONT]&hmver=0&call=url[file:/product/large]

Die kwam ik toevallig tegen toen ik tussen de truien op de site van H&M aan het zoeken was. Nou ben ik niet zo’n truien-met-rokjes-persoon. Hoe zouden jullie dit rokje nog meer combineren? Ik vind hem echt heel mooi en hij komt deze week binnen :grinning:

Een wit blousje erin zou ik erg leuk vinden! Het word al meer ‘herfst-achtig’ als je er een wollen sjaal en laarsjes onder doet?

http://www.emmathings.nl/2015/05/3-ways-to-rock-that-yellow-skirt.html?m=1

Misschien staat hier nog wat leuks tussen van hoe je het kan doen? Ik las het en toevallig moest ik aan dit artikel denken :slightly_smiling_face:

thanks voor jullie reacties! daar kan ik wel iets mee :grinning:

Een wit t-shirt met naturel bloemetjes!

Een gestreepte top, wit zwart of wit donkerblauw. Vestje eroverheen doen in zwart of donkerblauw. Je kan ook een top zoeken die wat donkere kleurtjes heeft met geel als accentkleur erin. Dus een top met een printje en er dan weer een jasje bijzoeken of vest.

Ik vind donkergroen of blauw mooi combineren met geel.
Veilig bruin of zwart kan ook altijd.

een donkerblauwe blouse zal er ook heel mooi op staan!