GEEEEN ZIN!

Ik heb dus echt nooit zin in huiswerk, nooit. Uiteindelijk maak ik het wel, maar nadat ik het zolang mogelijk heb uitgesteld. Is het eindelijk zomervakantie, heb ik na dag 1 zin in huiswerk! Dat overkomt mij dus altijd, bij alle vakanties waar ik dus geen huiswerk heb.
Hebben jullie dat ook of ben ik gewoon raar :stuck_out_tongue:

Zelfde X)
vooral heel handig nu ik in mijn examenjaar zit :grinning:

whaha, jaa, dat is natuurlijk super handig, maarja, ik zit nu in de 3e en dan is het vooral irritant. :slightly_smiling_face:

Ik heb ook nooit zin, schuif t voor me uit tot ik echt aan de slag moet.
Net als nu, moet ik nog van alles doen, en k neem t me steeds voor, maar in plaats van woord klik ik girlscene en hyves aan:S
Lekker nutteloos.
Ik weet dat ik gewoon moet beginnen, mja
Iemand tips?

Ik heb het ook!

Maar ik ga denk ik maar mijn huiswerk niet meer achter de computer doen, of bijvoorbeeld als ik dan toch de hele tijd niets doe, bijvoorbeeld zeggen dat ik geen snoepjes vandaag niet meer mag eten ofso, dan ga je het wel doen

Hmm apart. Ik heb gewoon nooit zin in huiswerk.

Ik heb dat ook! Ik vind dat zo vervelend <_< . Volgens mij is dat gewoon kwestie dat je je aan je planning moet houden (ofja planning, gewoon je huiswerk niet uitstellen). Maar het lukt gewoon niet. Sinds de dag dat ik voor het eerst huiswerk heb opgekregen heb ik het uitgesteld tot het laatste moment en waarschijnlijk zal dat altijd/nog een lange tijd zo blijven.

wie heeft er nou wél zin in huiswerk?

Nee, dat heb ik bijna nooit, maar wel zoiets.

Maar het kan komen omdat het dan een verplichting is, als het verplicht is om huiswerk te maken, dan wil je computeren, dan lijkt het alsof er leuke topics zijn en zo. Maar heb je geen huiswerk dan lijkt het alsof er niks interessants op Girlscene staat, en dan verveel je je, en dan blijkt dat huiswerk toch niet zo vreselijk is, tot je weer huiswerk op krijgt, dan is het weer verplicht.

Precies.

Bovendien willen mensen gewoon altijd iets te klagen hebben… ik ken het probleem maar al te goed :x

Ja, idd :ok_woman:

ik heb nooit zin, ik verlang er nooit naar, maar toch doe ik het gewoon als het moet.