Geblondeerd haar verven?

[i]hallo allemaal,

even een vraagje hier.

Ik heb 2/3 maanden m’n haar laten blonderen omdat ik het toen bruin had.
nu 4 weken terug heb ik het nog een keer blond geverfd.
alleen begint het nu grijs te worden, en wil ik het weer bruin verven, maar dan echt midden/donkerbruin.
kan ik dit thuis doen, of krijg ik dan groen haar omdat het nogsteeds geblondeerd is? Mijn moeder is erop tegen en zegt dat blond mij mooier staat, maar als ik het toch doe ik dan beter naar de kapper kan gaan. Liever doe ik het hier thuis i.v.m de prijs.

x[/i]

Je kan het thuis doen, maar er is altijd wel een kans dat het groenig uit slaat. Je kan ook beetje bij beetje steeds een tintje donkerder doen.

roodtinten er doorheen doen, kastanjebruin of roodbruin.

Groene gloed kan je ook weg krijgen door voor het wassen te ‘wassen’ met tomatenketchup of andere rode vloeibare zooi. (:

Je kan het wel bruinverven , maar idd zoals iedereen hier al zegt , iets met een rood tint erin doen :wink: Anders word het groen , en mocht jeeen rode glans niet mooi vinden , rood was je er meestal snel uit.

Ik heb het laatst ook van lichtblond naar donkerbruin geverfd. Eerst hebben ze het bij de kapper voorgepigmenteerd (Dan word het zo’n koper kleur) zodat het niet groen zou worden, en daarna een bruine verf eroverheen gedaan. Denk dat dat het beste is.

[i]bedankt voor alle reacties.
kent iemand een kastanjebruine/middenbruine kleur met een rode tint erin?
of kan ik het beter bij brainwash doen, daar is het wel goedkoop.
alleen heb ik daar veel slechte maar ook goede reacties over gehoord.

x[/i]

Ja, ik heb net zo’n probleem. In de zomervakantie heb ik highlights genomen. Ik heb van mezelf middenbruin haar, en wil het nu weer helemaal bruin verven. Maar zie je dan niet verschil in kleur tussen de blonde highlights en mijn eigen haarkleur?

ik ben echt van pornoblond naar bruin gegaan.
ik heb kastanjebruin genomen omdat daar rode tinten inzitten
en ik had geen groene gloed + die rode tint was ik na 2 wasbeurten kwijt. (:

Ik ga zaterdag kastanjebruine haarverf kopen, en de rode gloed was ik wel weg.

Kastanjebruin kan ook mislukken.
Ik had mijn haar ook geblondeerd (witblond) en ging toen naar kastanjebruin. de kleur was veel lichter dan ik hoopte, en na 3x wassen zag je het blond er alweer doorheen, heel lelijk. Ik had dan wel verf van het slechtse merk allertijde :’) Syoss.
Je kan ook een rode spoeling kopen en daar bruin overheen doen.

Ik heb van loreal paris casting creme gloss nummer 535 chocoladebruin gekocht. Er staat op : ook voor gekeurd haar. Alleen zaten er geen handschoenen bij dus moet ik die morgen even gaan halen. Ik laat jullie nog weten of het goed gegaan is en als het lukt een foto erbij zetten.