Gastblogger gezocht!

Hii meiden! :slightly_smiling_face:

Ik ben Veerle en samen met mijn nichtje (& beste vriendin) Meyha blog ik op onze lifestyleblog, http://vount.blogspot.com.

Wij zoeken een gastblogger die een (paar) keer in de maand blogt. Dit kan iemand zijn die geen blog heeft maar toch graag zo nu en dan een artikeltje over lifestyle, fashion, beauty of iets anders schrijft. Maar dit kan ook iemand zijn die wél een blog heeft maar die wil ‘promoten’ door middel van een artikel op onze blog zodat een ander publiek ook die blogpost ziet.

Dus, wie zoeken we?
Iemand die een (paar) keer in de maand/paar maanden een gastartikel schrijft voor onze blog.
Waar moet het over gaan?
Over de onderwerpen die algemeen op onze blog voorbij komen: lifestyle, fashion, beauty of persoonlijke dingen. Dit kan een (soort) column zijn, een shoplog, maar ook een review over een product, net wat jijzelf wilt, het is dan jouw artikel, haha.
Wat krijg je ervoor?
Nou ja, eigenlijk niks. We zoeken gewoon iemand die het leuk vind om zo nu en dan iets te schrijven. Er zit niet echt een ‘beloning’ aan vast. Gratis dus.

Ben jij geïnteresseerd?
Neem dan contact met mij op. Mail je ideeën en/of wensen naar veerlevoorvount@gmail.com. Ik stuur sowieso wat terug en misschien schrijf jij binnenkort wel gastartikels voor onze blog! Meyha en ik overleggen en kiezen één of misschien twee mensen uit.

Wat zet je in je mail?
Wie je bent: vertel wat over jezelf (denk aan je naam, leeftijd, … etc.). Zo kunnen we ook zien wat je schrijfstijl is.
Iets over je blog: vertel wat over je blog (hoe lang blog je al, wat voor blog is het, … etc.).
Waar je over wil schrijven en wat je wil doen met je gastartikel: verras ons! Vertel het ons zo gedetailleerd mogelijk.

Als we je kiezen, overleggen we over hoe en wat en dan verschijnt jouw artikel eens in de zoveel tijd op http://vount.blogspot.com. :slightly_smiling_face:

Liefs,
Veerle

Hoi,
Ik heb jullie zojuist gemaild!

Liefs,

Slotje, mag in dit algemene topic: http://forum.girlscene.nl/forum/media-film-muziek/het-officiele-039ik-zoek-iemand-voor-mijn-blog039-topic-193506.375.html