FWB of niet? En hoe werkt dat nou eigelijk=

Hallo allemaal,

Mijn zus is bezig met een jongen die ze leuk vind maar waar ze geen relatie mee wil en die jongen heeft eigenlijk hetzelfde met haar. Ze zien dat met elkaar niet zitten ook al kunnen ze wel goed praten. Het probleem is nu dat ze geen echte vrienden zijn maar meer kennissen en nu weet mijn zus niet hoe ze verder moeten want ze vind het ook vervelend als ze alleen maar wordt gevraagd om ff te neuken. Dus hoe kan ik haar nu helpen want zou niet weten wat ze moet doen en mijn zus durft het er met niemand anders over te hebben.

ByeBye

Als hun geen relatie willen, en ze hebben wel seks is het een FWB ja. Maar als jouw zus niet alleen nodig wil zijn voor de seks, dan zou ik geen FWB aan gaan.
En gewoon zo doorgaan, als in goede gespekken blijven voeren en vrienden zijn.

Als het niet alleen voor seks is dan zou ik gewoon zeggen dat je aan het daten bent. Want ik vind een FWB of een sexbuddy echt klinken alsof het puur en alleen voor seks is. Pas hoorde ik ook de benaming ‘rela’ (uitgesproken als rula), dus dat het nog geen relatie is maar wel zoiets. :stuck_out_tongue:

hoi,

bedankt voor jullie reacties. Mijn zus heeft het blijkbaar nog heel even met hem gepraat maar omdat ze niet op tijd reageerde op een berichtje van hem maar wel online was. En die jongen dus dacht dat ze hem negeerde werd hij boos en dacht hij dat zij hem niet meer wou, nou daar ging de vriendschap en de rest.

Ik denk dat mijn zus het hier ook wel mee eens is want ze wil denk ik liever een relatie maar ze heeft nu al zoveel tegenvallers gehad dat ze geen vertrouwen meer heeft in niemand en nu al per definitie denkt dat het toch niets wordt. Ook al doet ze naar de rest van de wereld of dat niet zo is, zie ik gewoon dat ze niemand meer binnenlaat. Mij al bijna niet meer…

Ik weet dat dit niet hier hoort maar heeft er nog iemand tips hiervoor. Ze vertrouwt gewoon niemand meer omdat iedereen tegen haar heeft gelogen, met name jongens. Ik wil haar graag laten zien dat het niet zo is, maar ze wil er niet over praten en laat niet echt duidelijk weten dat het zo zit maar ik voel het gewoon aan. :sob::muscle:

Ik kan er niet tegen haar zo te zien. Ze wordt met de dag koeler en afstandelijker!

En wat het nog erger maakt is dat mijn ouders haar nog verder die put induwen door ruzie met haar te maken elke dag, haar te beschuldigen van dingen die ze niet doet en haar de dingen af te pakken die ze het leukst vindt. En niemand ziet dit behalve ik. Ik weet niet wat ik moet doen en ik kan het er niet met mijn ouders of die jongens over hebben om het echte verhaal naar boven te halen. En zoals gezegd mijn zus gelooft niets en niemand meer, ze begint zelfs aan mij te twijfelen.

En het is niet dat ze zwak ik of zo, ze wordt gewoon onverschillig.

ajb help me…