Full House.

Hey!
Is er iemand die nog fan is van Full House? Ik ben pas begonnen om weer alles opnieuw te kijken en ik was vergeten hoe leuk ik het vond =)

Voor de mensen die niet weten wat het is:

Full House gaat over een alleenstaande vader van drie meisjes: Donna Jo “D.J.” Tanner, Stephanie Tanner, en Michelle Tanner. Danny (de vader) is een sportverslaggever en krijgt hulp van zijn beste vriend en komiek in spe, Joseph “Joey” Gladstone en zwager Jesse Katsopolis om de kinderen op te voeden. Danny’s vrouw Pam (de zus van Jesse) is doodgereden door een dronken chauffeur en ze hebben het allemaal erg moeilijk met het verlies.

D.J.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTT3AhzTYdEjfW2FE_bzA9iVCFr9JR7tUlqrWntZEOBC0Z3bCSZEg

De oudste dochter is Donna Jo Margaret “D.J.” Tanner. Tijdens de serie is ze tussen de tien en achttien jaar oud. Ze is een typische puber met alledaagse problemen en ze is het niet altijd eens met de regels die haar vader voor haar opstelt. Ze overtreedt ze dan ook regelmatig, maar leert dan vanzelf haar lesje. De beste vriendin van D.J. is Kimmy. Zij is het buurmeisje van de familie Tanner en verschijnt regelmatig op het toneel. Kimmy staat bekend om haar aparte kledingstijl en haar wilde karakter. In latere seizoenen heeft D.J. een vaste vriend, Steve Hale, die ze tijdens een vakantie naar Spanje leert kennen.

Stephanie

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS6ToQf18ZnPumKIGmR8CBywQrb9IZYD2izTZN9gVOOXZul8F5k

De middelste dochter is Stephanie Judith Tanner. Tijdens de serie is ze tussen de vijf en dertien jaar oud. Stephanie staat bekend om haar energieke karakter en ze praat graag. Haar favoriete zinnetje is “How rude!”. Ze heeft het er vaak moeilijk mee om de middelste dochter te zijn en in de latere seizoenen wil ze nog wel eens onbezonnen dingen doen. Zo laat ze haar oren piercen zonder toestemming en gaat ze joyriden in de auto van Joey. Toch is ze altijd erg beleefd en schuldbewust.

Michelle

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRCp1bvninNGUptXttGjpzrBBb37fEASZiOzPCkfncCAIG_J5gUYA

De jongste dochter in de familie Tanner is Michelle Elizabeth Tanner. Tijdens de serie is ze tussen de één en acht jaar oud. Ze heeft een sterke band met Jesse en is een erg lief en schattig kind, maar af en toe ook erg ondeugend. Het unieke aan Michelle is dat haar rol door twee meiden gespeeld werd, namelijk door de welbekende tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen. Dit had te maken met de wetgeving op het gebied van werkuren voor kinderen. Het was eerst de bedoeling dat het publiek hier niet achter zou komen, maar de tweeling werd dankzij de serie enorm populair.

Bron http://nl.wikipedia.org/wiki/Full_House_(televisieserie)

Niemand?

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTBO8xhvTJRum3sC6hR0GvarcOlKW_-WZ7Z3VZ6FY3_rMWDk0uTsw

Awhmijngod, ik keek er vroeger zó veel naar. Zo leuk joh om te zien :upside_down_face:

Haha ja die kinderen maken echt geweldige opmerkingen.
Wat me wel opviel is hoe goed de baby “acteert.”
Ik weet niet hoe ze het voor elkaar hebben gekregen, maar ze maakt precies de goede bewegingen en heeft de goede gezichtsuitdrukkingen op het goede moment, echt leuk om te zien!

Was altijd wel leuk om te zien ja. Als het nu op tv is dan kijk ik het nog steeds… en als ik de naam van de serie al hoor dan moet ik altijd aan één ding denken. “How rude!”

Jaaaaa dit keek ik vroeger altijd. En een tijd terug heb ik alle seizoenen gedownload en alles opnieuw bekeken ^^ Zo leuk!

Oh, dat keek ik vroeger altijd
Dat was altijd zo leuk haha. De Olsen-twins waren echt schattig :grinning:

http://data1.whicdn.com/images/89172919/large.gif

http://data1.whicdn.com/images/88879422/large.gif

http://data1.whicdn.com/images/87777045/large.gif

http://data2.whicdn.com/images/89156396/thumb.jpg

http://data3.whicdn.com/images/88959941/thumb.jpg

http://data1.whicdn.com/images/88951072/thumb.jpg

http://data3.whicdn.com/images/88752192/thumb.gif

http://data1.whicdn.com/images/88664493/thumb.jpg

Nog ff wat spam c: