Fujifilm finepix real 3d w1

Iemand al wat over die camera gehoord? Er stond vandaag een stuk over in de krant.

“Fujifilm 3D camera : Fujifilm komt met een geheel nieuw baanbrekend imaging systeem gebaseerd op 3D (3D digitale camera, 3D digitale fotolijst, 3D printer). Deze vorm van fotografie heeft een digitale lijst of printer nodig voor het bekijken van de 3D foto’s. Het is een geheel nieuwe manier om fotografie te bedrijven en Fujifilm is het eerste bedrijf dat deze producten op de markt brengt. Fujifilm is er in geslaagd een uitzonderlijke 3D digitale camera te ontwerpen rondom een nieuwe sensor, de Fujifilm Super CCD EXR sensor. Deze sensor is het resultaat van een onderzoek- en ontwikkelingsprogramma waar Fujifilm zich de afgelopen tijd mee bezig heeft gehouden en biedt een hoge resolutie, een hoge gevoeligheid en een groot dynamisch bereik. Het FinePix Real 3D systeem laat foto’s verschijnen zoals ze met het blote oog worden waargenomen. Het nieuwe 3D systeem is voorzien van geavanceerd signaal verwerking en micro componenten technologieën en bestaat tot nu toe uit een camera, een lijst en een 3D printsysteem.”
meer: http://www.letsgodigital.org/nl/20416/fujifilm-3d-camera

http://tbn3.google.com/images?q=tbn:PpbXGpQr4OScQM:http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2009/07/fujifilm-finepix-real-3d-w1.jpg

Hoe vet is dat! Ik ben echt benieuwd hoe zo’n foto eruit gaat zien…! Wel bijzonder echt in 3D. Hoe zou dat zijn, net als als bij een 3D film in de bioscoop? Want ‘gewone’ foto’s zoals die nu worden gemaakt zien er toch ook al wel redelijk ‘3D’ uit, ik kan me er geen voorstelling van maken =P. Maar het klinkt wel geweldig… zou leuk zijn als er op den duur meer 3d camera’s komen! (en wat goedkoper hehe (nu 500 euro ongeveer), en dat je het op de pc kan bekijken ^^).

Wat vinden jullie hiervan? ^^

wauw! echt gaaf, al kan ik het me inderdaad niet zo goed voorstellen hoe het eruit zal zien.