Frosting en Botercreme, verschil?

Ik ga morgen cupcakes maken en wil straks de ingrediënten gaan halen maar wat is het verschil tussen frosting en botercreme, en wat kan je beter gebruiken?

Oh en wat is mooier gewone frosting of rich frosting? ^^

frosting hoeft niet perse met boter te zijn
buttercream frosting is een soort frosting

dacht ik dan he, kan het ook verkeerd hebben

Dit had gewoon in het cupcake topic gekunt?
Anyways,
Het is vooral gewoon de nederlandse benaming en de engelse benaming.
Botercreme is boter+suiker, en eventueel een smaakje. Frosting bestaat ook uit boter en suiker, alleen gaat er vaak iets meer melk en shortening door.

Rich frosting is dikker, dat vind ik persoonlijk niet zo lekker. Gewone frosting staat smeuiger en ziet er lekkerder uit vind ik.

oh, iheartme heeft wel gelijk trouwens, er zijn ook frostings zonder boter, maar dat wordt dan meer wat wij hier glazuur noemen.

Ik heb geen idee, je zou eventueel er ook Marshmallow fluff op kunnen doen, kun je kopen bij c1000 bij de pasta!

Boter + suiker… Is niet lekker… Maar ik heb al zovaak een banketbakkerrecept geplaatst maar dan vinden mensen het te moeilijk…

Oké dankjewel, maar is frosting dan iets zachter of niet? Omdat er ook nog melk bij zit?

Ja :slightly_smiling_face:

Inderdaad, dat is gewoon echt misselijkmakkend!

Kom op met dat recept dan :relieved:

Ik zet het wel ff in het cupcake topic deze gaat toch wel dicht… Ik ben nu eerst ff me kattenbak doen en douche

hahah is goed !