Friends with benefits

Heey meiden,

Ik zit nogal in een ingewikkelde situatie, ik heb een half jaar een relatie gehad, waarin ik ben bedrogen en voorgelogen.

Voordat ik deze relatie had, had ik Een friends with benefit relatie met een goede vriend die ik al heel lang ken. Hij vroeg toen een x of het echt iets kon worden tussen ons, maar hij zei later dat het een grapje was.

Ik ken hem al heel lang via mijn ouders, zijn zusje is Een goede vriendin van mij en niemand weet iets van ons. Hij heeft ook bij mijn vader gewerkt, maar mijn vader heeft zijn contract vorig jaar niet verlengt, dat is niet voor niks hij was best wel een probleem jongen.

Maar nu zijn we de friends with benefits weer begonnen en wil ik eigenlijk meer, maar ik weet niet goed hoe… Ik weet niet zeker of het voor hem alleen seks is… Bovendien zullen mijn ouders er niet heel erg blij mee zijn. Hij is ook een echte meisjesjager geweest en heeft niet heel veel tijd voor een relatie vanwege zijn werk, hij is vrachtwagenchauffeur en veel in het buitenland.

Maar deze jongen, ik zie dat hij om me geeft… Hij komt naar me toe als hij 30 uur niet geslapen heeft, hij luistert naar me en lachen samen, maar ik weet me er geen raad meer mee… We draaien nu al bijna een jaar om elkaar heen …

Creëer eerst duidelijkheid voor jezelf. Wat wil jij? Wat wil hij? Zou je hier spijt van krijgen? Weet je beter? Baseer hierop je beslissing.

dis