Foute boy

Ik begin maar even over mezelf: ik ben niet helemaal thuis in het sekswereldje en heb vrijwel geen ervaring. Maar er zit nu een jongen achter me aan en die wil daar wel verandering in brengen… het begon zo:
Ik ben een week geleden met hem in contact gekomen en we konden wel aardig met elkaar overweg en maakte een afspraakje met hem… een dag nadat ik dat afspraakje gemaakt had bleek dat hij niet zo leuk was als ik dacht… Hij is namelijk vreselijk oversekst en wil dat ik van alles bij hem doe en hij bij mij maar ik zei al dat ik dat niet wil. Toen begon hij ook nog eens over een relatie tussen ons maar ik ken hem pas een week en nadat hij zo heeft gedaan is hij helemaal niet leuk meer… maar ik weet echt niet hoe ik van hem af kan komen ik ben echt zo’n type meisje dat ja zegt en nee bedoelt maar ik bedoel echt nee en ik weet niet op welke manier ik dat het beste kan zeggen… en mijn ouders mogen het niet weten die worden vreselijk kwaad! (hij is trouwens 21 en ik ben 16 dus er is ook nog eens een groot leeftijdsverschil…)

Wegblijven van hem !

Straks word je nog verkracht. (echt serieus dit)

Ban al het contact met hem.

Eens met Miiamore.

stoppen met alle contactmanieren met hem
een andere weg is er niet want hij praat je toch wel om

stuur hem als je het niet in het echt durft te zeggen een smsjes/ mailtje dat je hier niet van gediend bent en dat het je beter lijkt als jullie elkaar niet meer zien en spreken

Ook al is het moeilijk, gewoon voor jezelf opkomen en keihard nee zeggen!

Gewoon nee zeggen, dumpen die handel. Straks gaat het fout.

En als de vorige tips niet helpen: Politie.
Het zou me niet verbazen mocht het een stalker zijn. Jezus, hoe kan een gast van 21 zich daar nou mee bezighouden.

Inderdaad wegblijven van hem! Het kan nog eens gevaarlijk worden, aangezien dit soort jongens het juist munten op meisjes als jij die geen nee kunnen zeggen. Zeg tegen hem dat hij op moet rotten via msn, want in het echt krijgt hij misschien zo’n woedeaanval. Verbreek vervolgens elk contact met hem, hopelijk heb je dan geen last meer van hem. Als hi alsnog doorgaat, kun je je ouders en de politie inschakelen.

[i]Gelukkig weet je het nu al voordat het te laat is, was bij mij dus anders…

Anyway zeg hem dat je niet het meisje bent dat hij zoekt en dat je hem niet meer wilt zien. Je moet gewoon keihard nee zeggen anders gaat het fout. Doe dit trouwens niet in real life, sms hem of doe het via msn. En verbreek dan al het contact…[/i]

Ik ga gelijk tegen hem zeggen dat ik inderdaad niet het meisje ben wat hij zoekt en zet er een punt achter… Hoe moeilijk het ook voor me is jullie hebben gelijk, echt thanks voor de reacties! kon bij mijn vriendinnen niet echt terecht ze denken dat ik overdrijf omdat hij tegen hen wel normaal doet… Had even een steuntje van buitenaf nodig :flushed:

You go girl :grinning:

Ik meen het. Wegwezen bij hem. Er zijn zoveeel leuke jongens. Deze zijn alleen maar uit op seks. Je leeft dit leven maar een keer ghehe:]

Ja blijf weg van hem. Straks is het te laat en dat is niet wat je wilt… verwijder En blokeer alles van hem… dus ook op hyves bijv. blokeer hem ook anders kan hij je blijven stalken. Zulke jongens moeten ze hun lul afhakken.

heb je het al gezegd?

Ja heb je het al gezegd? gesmst of een andere manier? Hoe reageerde hij?