Foundation Topic ...!

Foundation Topic …!

In dit topic kan je alles vragen over foundation’s of iemand anders adviseren wat een goede foundation is of wat jou favo foundation is …!

-

Ik heb ook een witte huid … Ik wil dream matte mouse van maybeline gaan kopen … is die goed dekkend?
X

kheb zelf ook wel witte huid… echt héél goed opletten welke kleur je koopt! als je donkerder neemt ziet het er vaak nep uit… en bij vele merken hebben ze ook niet superlichte foundations. ik vond er zelf eentje van nivea maar dat hebben jullie blijkbaar niet in nederland? ik zou echt oppassen wat je koopt, desnoods beetje meer geld aan uitgeven om de juiste kleur te hebben want anders heb je er toch nix aan.

x

je hebt van essence wel hele lichte, maar dies niet de áller beste :wink:

's Ochtends zit het er bij mij redelijk mat op, maar na verloop van tijd wordt mijn huid heel vettig. Weet iemand een goede foundation waarvan je huid niet gaat glimmen?

Daar ben ikook naar op zoek !!!

ik heb een mousse foundation van de hema. Was er eerst super blij mee maar nu niet meer…

Maar joh, binnekort is het zomer en dan gebruik ik geen foundation meer :grinning:

Als ik een foundation moet aanraden dan ihet absoluut die van bourjois met een ingeboude kwast. Die is echt goed. En presies mijn kleur . Echt een aanrdertje. hij kost 15 euro maar dat is het wel waard!

Bij mij ziet het er altijd heel nep uit, ik zoek dus ook een goede.

ik doe alleen mineralenpoeder anders lijk ik een barbiee

Ik heb net Dream Matte Mousse gehaald. Hij is goed :smirk:

ik heb die van essence (de minerale). Hij dekt wel…

ik vind dat je bij dream matt mouse heel gauw schilfers ziet ik heb zelf die van Bourjois 10 hour ofzo en die is echt fijn die is er ook in veel verschillende kleuren. verder zou ik gewoon een poeder nemen als je een hele lichte huid hebt en je er geen kan vinden

Is die 10 Hour Sleep van Bourjois goed? Ik lees heel veel goede reactie’s van mensen …

http://www.bourjois.co.uk/globals/images/products_lg/10_hour_sleep_l.jpg

Ik gebruik meestal die van Clinique! is wel prijzig, maar dan heb je ook wat. Heb gister een foundation van the body shop gekocht die is ook super!!

10 hour sleep van bourjois geeft je een lekker tintje maar het dekt niet goed en heeft de neiging om oranje uit te slaan…
En al die kutfoundation van L’oreal is zooi, alles is oranje maargoed,

ik gebruik sinds zaterdag MAC studio fix fluid :kissing: LOVE IT !!! BESTE MAKE UP EVER !!! <333333
heb het in A’dam bij de enige macwinkel in nederland gekocht, icl. pompje komt het uit op 31 euro ofzo maar hij is het geld zeker waardd !! Je kunt met 1 x pompen je gehele gezicht GOED doen , hij is zzzzooooooo Super !!! <3<333333 :grinning:

Ik vind zelf de foundations van Maybelline echt super! Vooral de Supersilky ofzo en de Dream Matte Mousse ofzo.

Is die er ook voor een hele witte huid? Want bij mij dekken ze meestal wel goed, maar ik lijk meestal net een oempaloempa vanweg de oranjeheid… mijn huid is veel te licht voor al die foundations.

Up :slightly_smiling_face: