Foundation blijft niet zitten

Hey ik heb een probleem met al mijn foundations. Ik breng het in de ochtend rond zeven uur aan maar in de middag rond 1 a 2 uur is mijn huid met al mijn roodheden, pukkeltjes en oneffenheden al weer te zien. Ik gebruik al een primer onder mijn foundation, heb een foundation waarvan velen zeggen dat hij longlasting is, gebruik poeder om het geheel te fixeren en gebruik ook nog een fixing spray. Ik vraag me echt af wat ik nog meer kan doen. Mijn voorhoofd en kin zijn redelijk normaal maar mijn wangen zijn lijkt het iets vetter denk ik dan omdat mijn foundation daar gewoon weg is. Trouwens ik gebruik vloeibare foundation maar ook andere soorten foundations blijven niet zitten. En het is echt niet zo dat ik alleen maar rondspring en veel zweet, maar bij ons op school is het ook niet echt normaal om in de middagpauze foundation op te gaan doen in de toiletten. Dus weet iemand nog iets anders?

Gebruik niet te veel foundation
Een dikke laag betekent niet dat de foundation de hele dag op je gezicht blijft zitten. Houd het bij een dun laagje.

Spray een beetje water op je gezicht
Spray na het aanbrengen van je make-up waternevel over je gezicht.

Gebruik een kwast of sponsje

Breng je je foundation aan met je vingers? Probeer eens een kwast of een sponsje. Het kan verschil maken in hoe lang je foundation blijft zitten.

Bron: http://www.sante.nl/beauty/lijstjes-en-tips/3032/zo-zit-je-foundation-de-hele-dag-goed

Kan hier: http://forum.girlscene.nl/forum/beauty-health-hair/algemeen-makeup-topic-voor-al-je-vragen-en-tips-302752.0.html

Thnxx maar helaas heb ik alles daarvan al geprobeerd voor langere periodes maar niks hielp, echt vervelend.

Slotje.