Found..

Welke foundation vind jij het beste?
ik heb die van verschillenden foundations , maar ze lijken allemaal niet zo geweldig te werken.
ik heb Rimmel London Stay matte foundation en die is echt slecht , want me gezicht gaat er echt heel erg van glimmen en zweten enz.
ik heb die van de Hema en die is wel oke , alleen je kan wel echt zien dat je foundation op hebt.
ik heb die van catrice , maar die matched mijn huidkleur niet goed dus je ziet dat ik foundation op heb.
ik heb die van maxfactor , die vind ik tot nu toe het beste foundation , van de foundations die ik heb , maar je ziet wel de foundation wel en het word heel snel vettig.

Voor mij een hele goede foundation is Nutritious van Estée Lauder. Jammer dat hij zo duur is (¤35). Die is goed dekkend en perfect voor een feestje maar niet echt voor alle dagen . Doorgaans gebruik ik elke dag Satin Liquid foundation van Maybelline, maar in tegenstelling tot vele anderen vind ik deze niet zo geweldig. Hij maakt mijn huid heel vettig, gaat glimmen, en houdt niet lang (wel mooier effect als je hem opbrengt met een foundation penseel).

Je had de titel ook kunnen afmaken naar foundation.

Ja inderdaad… nu denkt iedereen als ze de titel lezen: Found? Watte?

ik heb van loreal paris, en die vind ik zelf heel fijn.
http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://www.pinkurinal.com/wp-content/uploads/2009/05/foundation.jpg&imgrefurl=http://www.pinkurinal.com/loreal-true-match-foundation/&h=244&w=244&sz=15&tbnid=OGNYyLm_S0OTVM:&tbnh=90&tbnw=90&prev=/search%3Fq%3Dfoundation%2Bloreal%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=foundation+loreal&docid=3XPfvxtMqCqwqM&hl=nl&sa=X&ei=DbpgTrToLJGbOtSjyDM&sqi=2&ved=0CF0Q9QEwAg&dur=176

bourjois healthy mix serum

http://forum.girlscene.nl…opic_/list_messages/92153