|| Foto's van Rainbowcious ||

Hoi allemaal!

Ik zat even tussen alle foto’s te kijken, en ik dacht dat ik misschien ook kon laten zien watvoor foto’s ik heb gemaakt. Ik weet overigens dat ze niet zo goed zijn als sommige die ik zie in topics, maar toch wil ik jullie op commentaar vragen. En als je ze lelijk vindt, zeg dan ook waarom.

ps. ik ben nog niet zo heel goed in het bewerken van foto’s maar dat probeer ik nu meer te doen wanneer ik tijd heb


 1. http://img708.imageshack.us/img708/5898/img0907fff.jpg


 2. http://img707.imageshack.us/img707/769/img4865t.jpg


 3. http://img99.imageshack.us/img99/1073/dsc0032i.jpg


 4. http://img155.imageshack.us/img155/8403/hippie1.jpg


 5. http://img684.imageshack.us/img684/9165/0011op.jpg


 6. http://img155.imageshack.us/img155/8236/dsc00gg69.jpg


 7. http://img16.imageshack.us/img16/7589/dsc0371zw.jpg


 8. http://img339.imageshack.us/img339/8048/1289201665t6n.jpg


 9. http://img294.imageshack.us/img294/4003/dsc04771t.jpg

NICE!
Alleen die laatste twee met die poezen vind ik niet heel geweldig, ze zijn niet zo boeiend.

Sorry, ik bedoelde alleen die laatste foto met die poes.
De computer downloade eerst niet goed.

Bedankt voor je commentaar! Ja opzich zijn die poezenfoto’s helemaal niet zo bijzonder zeg maar. Maar die kat die op dat roze kussen ligt is een paar maanden geleden ingeslapen en ik hield heel veel van der, en nu heb ik alleen nog der broertje van de andere foto haha:blush: maar dit is een beetje untopic

1 en 3 vind ik heel mooi!

3e en 6e zijn mijn favoriet! (: Je maakt wel mooie foto’s meid, ga zo door.

Mooie foto’s! =D

1 2 en 3 zijn mooi, 6 ook wel.
Mooie kleuren en duidelijk, 2 had iets minder pixelig gemogen.
De rest vind ik niet zo boeiend, vind ik geen fotografie, vooral 4 niet, lijkt meer een gewone vriendinnen foto. :’)

nummer 3 vind ik echt mooi.
alleen nummer 2 had je denk ik iets minder moeten bewerken en de laatste vind ik ook niet zo mooi omdat het zo overduidelijk nep is zeg maar, dat kleurverschil kan het niet echt uitleggen. ga zo door!

heelmooi!

Sommigen zijn echt overbewerkt, ik zou daar wat voorzichtiger mee doen. Je foto’s zijn wel oké, maar alleen niet zo boeiend.

4,6,7 en 9 zijn het leukst :grin:

Ik vind je foto’s echt heel mooi alleen die foto’s met die meisjes is een beetje overblicht na mijn idee. Verder vind ik je foto’s heel mooi en mooi bewerkt. :slightly_smiling_face:

Ik vind het hele mooie, origineel gemaakte foto’s! De bewerking mag van mij wel iets subtieler.

 1. Mooie zachte kleuren gebruikt, maar het plaatje trekt mijn aandacht nog niet. Ik denk dat er teveel op een bepaald plekje gezoomd is, wat je misschien niet had kunnen doen. Ik denk dat als je een wat grotere hoek genomen had en het meer een panorama foto zo zijn, het veel leuker zou zijn geweest, dat je gewoon wat meer ziet van de omgeving. Nu ziet het er uit alsof er maar een willekeurige stuk uit een foto gecropped is. Het komt voornamelijk door die zandberg in het midden, persoonlijk vind ik het storen dat je hem niet helemaal kunt zien.

 2. Een beetje teveel bewerkt helaas, vind hem niet zo mooi. Ook zit er aan beide zijkanten een stukje van de vleugels van de vlinder niet op de foto, volgende keer even op letten.

 3. Weer hele fijne zachte kleuren, en heel erg mooi in combinatie met de kleur van de kat. Jammer dat de ogen zo bewerkt zijn, ik weet niet wat de echte kleur ogen zijn van de kat, maar ik denk als die gewoon hun eigen zachte tint hadden behouden, het veel leuker was, ik vind het persoonlijk een beetje ‘te hard’ overkomen het rode.

 4. Leuke foto! Sfeer klopt helemaal, alleen hij is te overbelicht, waardoor het lastig kijkt.

 5. Ik vind de foto een beetje ‘doods’ overkomen, er zit geen leven in, en een zachte tint vind ik hier niet bij passen door het rood op de achtergrond. Dus misschien wat meer met het contrast spelen, zodat de kat meer naar voren komt.

 6. Heel mooi! Ik houd van zwart wit, alleen het contrast vind ik te laag en ik vind hem ook ietwat te donker, verder is het een leuke foto.

 7. Mooie kleuren, in het geheel. Past allemaal mooi bij elkaar. Een minpuntje vind ik toch wel dat je het huis wat rechts staat er niet helemaal op ziet staan. Ook zie je aan de onderkant van de foto precies in het midden en aan de rechterkant nog een klein zwart stukje, als je dat er af had geknipt, ziet het er denk veel mooier uit, wat rustiger. Misschien kan je er een panorama van maken? Gewoon wat minder lucht, ik denk dat de prettiger kijkt.

 8. Leuk… weer een kat. Hehe, nee vind katten zelf ook erg leuk om te fotograferen. Of zwart wit hier een goed idee is weet ik nog niet, sowieso is het contrast wat aan de lage kant, verhoog het contrast, geeft de foto wat meer leven. Croppen kan erg leuk zijn, maar er mist hier teveel, het stukje oor, de pootjes… probeer hier de volgende keer wat beter naar te kijken, wat kan ik wel wegknippen en wat niet, soms voegt een pootje in een foto wel iets extras toe.

 9. Deze vind ik het minst leuk, ik houd sowieso niet van selectieve kleur foto’s. En ook is het huis weer een stuk afgesneden. Het zwart wit voegt in dit geval helemaal niets toe aan de foto, ik zou hem dus gewoon mooi weer terugzetten in kleur!

Zo… gewoon even wat opbouwende kritiek. Als je iets aanvallend over vindt komen, trek het je alsjeblieft niet aan. Ik probeer je gewoon te helpen door wat dingen op te noemen waar je de volgende keer op kan letten.

Heel erg bedankt voor je commentaar, en ook voor de bewerktips. Nog even over foto 3 en 7 : de kleur ogen van mijn kat is echt deze kleur en ik heb de foto verder ook niet echt bewerkt en over 7 ben ik perongeluk vergeten om dat eraf te snijden want er stond een lantaarnpaal in het midden haha, maar ik heb de verkeerde bewerkte versie geupload.

Maar iedereen bedankt!


http://img97.imageshack.us/img97/7681/dsc0477xi.jpg

dit is de laatste foto, maar dan zonder zwart wit misschien vinden jullie dit beter?

Ik vind hem echt veel mooier in kleur. Vooral omdat mij die 2de regenboog gewoon niet was opgevallen en dat doet hij bij die kleur wel. :grinning:

met Rondjes eens
maar de meeste zijn echt overbewerkt.