Fotografie --

Heeeey Meiden ,
Al een tijdje maak ik foto’s voor de hobby en wil hier graag beter in worden .
Wat vinden jullie van mijn foto’s ? En wat kan misschien beter ?

x

http://www.mijnalbum.nl/Foto-H3FVZ3TG-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-GL6SUWVW-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-HHE3OY8O-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-7R4IMPV7-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-3TH6ZBUV-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-GFMNXGQA-D.jpg

Ik vind de 3e wel wat hebben, alleen is de horizon scheef, da’siets minder! De luchtfoto’s zijn wel leuk alleen vrij overbelicht, de overige 3 vind ik wel leuk hoor alleen niet zo speciaal, een beetje saai. Probeer te spelen met compositie! Ik denk niet dat je een spiegelreflex gebruikt? Zowel dan kun je ook meer rommelen aan de instellingen :slightly_smiling_face:

Bedankt voor je reactie , en ja klopt ik heb een spiegelreflexcamera maar ik vind het heel moeilijk om de instellingen goed te krijgen en kan daar ook niet zoveel over vinden op internet. En hoe kan ik dat overbelichte tegengaan ?

Even snel gezocht, dit ziet er wel leuk uit: http://www.digitalefotografietips.nl/

En jij woont in Sneek? Tenminste dit wil ik aannemen gezien je topic titel XD. Maar zowieso zitten ze wel in meer steden, die goedkope boekwinkels kun je ook kijken naar een boek over fotografie, de basis enzo. Het is belangrijk om eerst te leren met diafragma en sluitertijd om te gaan, dit is het belangrijkste om betere foto’s te kunnen maken. Dit doe je in de M stand (of je kiest de A stand eerst, dan moet je zelf diafragma instellen, en de camera bepaalt automatisch de juiste sluitertijd). En lees de gebruiksaanwijzing van de camera aandachtig door. Daar leer je meer uit dan de meesten geloven XD.

Overbelichting ga je tegen door een andere sluitertijd te kiezen. Maar door goed te lezen en vooral ook te doen en experimenteren krijg je het vanzelf door.

Bedankt zal er wat mee doen ! en ja ik woon in sneek :stuck_out_tongue:

Die ‘boekwinkel’ schuin tegenover de Blokker. Heb ik ook een paar boeken weg, en ze zijn niet duur! Succes ermee, Sneek is ook een leuke stad om erop uit te gaan om foto’s te maken. Heb de opleiding foto/video gedaan op de Friese Poort daar toen die opleiding er nog was :p. Ben benieuwd naar meer :grinning:.

Waar is dit? Het lijkt op iets waar ik ben geweest :astonished:

http://www.mijnalbum.nl/Foto-7R4IMPV7-D.jpg

Dat was in gries am brenner in oostenrijk.

Haha oke ik zal er morgen even kijken woon jij ook in sneek dan ?

Blijf proberen en zoek naar uitdagende plekjes.