foto doet het niet

Elke keer als ik een foto wil laden, dan doet ie het niet. Er staat dan alleen zo’n klein vierkantje bovenaan. Weten jullie wat ik hieraan kan doen?

Lees dit even door en kijk dan of het nog niet lukt:

2.2 Foto’s invoegen
2.2.1 Van internetHiervoor heb je de afbeeldings-URL nodig (klik met rechtermuisknop op afbeelding, klik afhankelijk van je browser op eigenschappen en dan op ‘kopieer linkadres’ of druk direct op ‘afbeeldings-URL kopiëren’). Klik nu op het schilderijtje boven het reactievak en plak de URL in de balk, of plak de link tussen de html-code voor afbeeldingen (IMG)link(/IMG) met [ en ] eromheen. Dit is de enige manier waarop je gifs (‘bewegende plaatjes’) kan posten.

2.2.2. Vanaf je computerDit kun je doen via sites als tinypic. Kies een bestand, verander bij ‘resize’ eventueel de grootte en klik op upload now. Vul de code in die je te zien krijgt en wacht even terwijl de foto wordt geüpload. Kopieer nu de tweede link (voor fora en boards, tussen de IMG) en plak deze in je reactie.

Zo niet, kun je hier terecht: http://forum.girlscene.nl/forum/over-girlscene/alles-wat-je-moet-weten-het-forum-ook-voor-vragen-lees-beginpost-248737.0.html