fondant bewaren

Als ik cupcakes maak, maak ik meetsal niet al het fondant op dat ik heb. Ik stop het fondant dan in een akje en zorg dat er geen lucht bijzit. Maar bij mij wordt het fondant daar heel hard van. Hebben jullie een betere manier, hoe doen jullie het?

Ik zorg dat het luchtdicht verpakt is, en dan leg ik het op een donkere koele plek. En zo blijft het eigenlijk wel goed.

Wow, dit wou ik vandaag nog vragen op Girlscene, ga vandaag namelijk cupcakes maken, dus up!

In een zakje, en daarna in een potje waar er geen lucht bij kan (:

in plasticfolie, helemaal luchtdicht (boterhamzakje is dat dus niet -.-), en dan in koel en droog bewaren. NIET in de koelkast! gewoon in je voorraadkast/in een andere kast.

ik leg het inderdaad ook goed luchtdicht verpakt in de kelder.

ooh haha ik doe het dus altijd in een boterhamzakje :blush: