Flow gehad met de broer van mijn vriend.

Zoals de titel al zegt… Ik heb flow gehad met de broer van mijn vriend. Ik en mijn vriend hebben nu al 2 jaar een relatie, maar toen waren wij ( mijn vriend zijn broer, mijn vriend en ik ) bij vrienden van ons. De broer van mijn vriend ging naar buiten om te roken, en mijn vriend, mijn nichtje, mijn neef en ik liepen mee naar buiten. Eenmaal buiten (ik als laatste…) was er geen stoel meer, want alle stoelen waren al bezet. :rage: :rage: De stoel waar mijn vriend op zat was niet zo stevig, dus daar kon ik niet op schoot. Toen ben ik op schoot gaan zitten bij zijn broer. :flushed: En toen begon hij aan mijn kont te zitten en lieve woordjes te fluisteren in mijn oor. Mijn vriend zag en hoorde dit allemaal niet.

We zijn nu nooit meer samen in 1 ruimte. En als dat wel zo is, bijvoorbeeld met een verjaardag van mijn vriend of zijn ouders, dan kijken we elkaar nauwelijks aan en zeggen bijna niks tegen elkaar.

Moet ik dit tegen mijn vriend zeggen, of moet ik het zo laten? Ik weet niet meer wat ik nu moet… :flushed:

Dat je dat ook gewoon toelaat, allemachtig. Je komt in ieder geval niet erg schuldbewust over en vond je het zelfs wel leuk. Ik zou het sowieso tegen je vriend zeggen, want je zou het waarschijnlijk niet chill vinden als je vriend dit zou doen!

Huh, maar in je andere topic zei je dat je zwanger was en dat je vriend het net uitgemaakt had, maar nu is het wel ineens weer je vriend? Is dit dan weer een nieuwe?

Heb jij aandacht nodig?

hoe oud ben jij? 14?
tegen je vriend zeggen, densnoods tegen hun ouders
laat die broer maar zien dat dat soort gedrag echt walgelijk is
tegenover jou EN tegen over zijn eigen broer!!