Flauwvallen :(

[i]hey , ik ben een meisje van 14 jaar. De laatste tijd gaat het niet zo goed met mij. ik val elke dag een paar x flauw, het is paar x zo erg mis gegaan dat ambulance er bij moest komen. op school zijn vervelende reacties zoals: aandacht trekker , anorexia , aansteller etc. Dit allemaal maakt mij zo ontzettend onzeker en vriendinnen begrijpen het ook niet goed , een aantal vriendinnen hebben het contact verbroken. Ik heb veel onderzoeken in het ziekenhuis gehad en daar is niet veel uitgekomen. het zijn paniekaanval (paniekstoornis). ik vraag me af of meerdere mensen hier last van hebben en of iemand tips heeft.

xx[/i]

Hey roos,

Trek je niks aan van die roddels. Mensen maken nou eenmaal verhalen van wat anderen doen of meemaken om hun eigen leven saai is.
Ten tweede, sorry dat ik t zeg, maar de vriendinnen die contact hebben zijn geen vriendinnenn. What t f, je gaat toch niet weg bij een vriendin omdat die flauwvalt. Ze zouden je moeten steunen in plaats van weg lopen. Je bent beter af zonder ze want ze zijn niet in staat om goede vriendinnen te zijn.

Gelukkig (helaas voor jou) heb ik geen last van flauwvallen. Wat ik wel zou doen is bij sites zoals thuisarts en betrouwbare andere.medische sites zoeken naar info over flauwvallen. Over de oorzaken, waarom het gebeurt, tips. Kennis over flauwvallen geeft denk ik een wat veiliger gevoel bij jezelf.