Filosofie Mondeling Onderwerpen!

Haai mensen : )

Ik zit in 6VWO en ergens in maart of april ofzo (ja lekker up to date ik…) heb ik mijn mondeling voor filosofie. We moeten wel al beginnen met een opzetje enzo en ons onderwerp kiezen… Ik dacht, laat ik jullie om hulp vragen haha.
Ik moet een hoofdvraag hebben met wat deelvraagjes en het moet gewoon een filosofisch vraagstuk zijn zoals Ga je om de boom heen of gaat de boom om jou heen.
Ik houd erg van kunst dus ik wil iets doen met esthetiek, heb al wel een paar leuke dingetjes verzonnen maar het zou natuurlijk echt leuk zijn als ik echt iets super origineels had.

Laat je creativiteit de vrije loop en post hier je ideetjes, kunnen andere filosofie leerlingen misschien ook wat inspiratie uit op doen ^^
Thanks :grinning:

ik had mijn presentatie toen gedaan over de invloed van taal op de jonge generatie(denk dan aan new kids) ‘heeft new kids nou slechte invloed op de jonge generatie, of heeft generatie invloed op media’
ook kun je het bijvoorbeeld hebben over het feit dat als jij ‘gelukkig zijn’ niet kent, je dan wel verdrietig kunt zijn.