Filmzoektocht !

Hoi iedereen !
Ik zoek een bepaalde film en het zou een enorme steun zijn als je zou helpen zoeken. Het is namelijk voor een schoolopdracht.

De film gaat over een meisje die in het winkelcentrum is met haar vriendin. Opeens komt er een man naar hen en geeft het ene meisje een kaartje. Hij doet haar een voorstel om modellenwerk te doen. Ze gaat er eerst niet op in maar achteraf wel, ze doet het goed maar ze komt opeens te weten dat het eigelijk een modellenbureau is voor pornofoto’s. Maar sinds ze ook gestart is met het beroep, heeft ze een mysterieuze stalker, hij weet alles wat ze doet en stuurt haar berichtjes zoals ’ close the door’. Ook op het einde komen we erachter dat het een jongen is van de organisatie tegen illegale naaktfoto’s, & hij wil een filmpje van haar maken maar ze komen optijd aan zodat de jongen opgepakt wordt.

Als iemand weet welke film dit is, laat het me aub weten !
Groetjes heartshape

hmm geen idee…

Geen flauw idee!

OMG die heb ik gezien!!!
Toch een donkerharig meisje? En ze gaat ook op van die webcam websites, en die mannen vragen ‘wat zit er onder je shirt?’ en dan zegt ze zo ‘Wanna see?’ en dat soort dingen.
En op een gegeven moment wil ze stoppen of wordt ze gechanteerd ofzo en dan moet ze nog één keer strippen voor de camera en dan moet ze huilen en zegt die man iets van ‘huilen is niet sexy!’

Ik zou alleen echt de naam niet weten, sorry!

owja die heb ik ook ooit gezien… is dat dat ze ook wel eens in haar kamer zit achter haar pc en dat die moeder ineens binnen komt en dat ze dan va ndie enge berichtjes krijgt enzo van die man die alles weet?? (of is dit een andere film?)

ben beniewd heo die heet…

Hij komt me heel bekend voor, maar ik heb dus echt ook echt geen flauw idee hoe die heet…

nu wil ik het ook weten =o

omg nu wil ik die film zien ;O zoeken mensennn

Ja die is het ! Maar ik heb hem zoooo hard nodig. Er zal wel iemand zijn die het weet , dan zijn we allebei geholpen. :grinning:

Ja dat is ook een fragment in die film !

die was lang geleden op RTL 8? iets van the story of ofzo.

die was lang geleden op RTL 8? iets van the story of ofzo.

Kan zijn , ik weet het echt niet.

succes, ik weet het niet

Ja ik had die film gezien, was volgens mij waargebeurd maar ik kom niet op de naam…

En nu wil ik verdorie die titel ook weten xD !

geen idee, sorry!

damn, ik moet nu weten wat de naam is…

O_O*!
Ik was al lang gestaakt met het zoeken van DEZE film!
IK weet de titel ook niet (frustrerend!) maar ik herken wel de beschrijvingen