Films & Wordt verwacht!

Heej!

De nieuwste films of toch in de cinema zijn is :

  • Smurfen 2
  • World War Z
  • MU (Monsters University)
  • The Lone Ranger

------------------------------------

Smurfen 2 =
In de sequel maakt Gargamel enkele Smurf-achtige wezens genaamd ‘Naughties’, om op deze manier aan de gewenste Smurfen-essentie te komen. Maar de tovenaar komt erachter dat alleen een echte Smurf hem kan geven wat hij zoekt. Daarbij weet enkel Smurfin de spreuk waarmee de Naughties in Smurfen kunnen worden omgetoverd. Gargamel ontvoert haar en neemt haar mee naar Parijs, waar hij onder miljoenen bekend staat als de machtigste tovenaar ooit. De Smurfen keren terug naar onze wereld en roepen wederom de hulp in van hun menselijke vrienden Patrick en Grace Winslow, om Smurfin te redden. Zal zij, de enige Smurf die zich vanwege haar oorsprong altijd al een beetje anders heeft gevoeld, een nieuwe band krijgen met de Naughties Vexy en Hackus, of kunnen de Smurfen haar ervan overtuigen dat ze altijd één van hen zal zijn?
---------------------------------
The Lone Ranger =
De wijze Indiaan Tonto (vertolkt door Johnny Depp) vertelt ons het onbekende verhaal over hoe politieagent en Texas Ranger John Reid (vertolkt door Armie Hammer) zich ontpopt tot een legende. De kijker wordt meegenomen op een sneltrein vol epische verrassingen en grappige gebeurtenissen wanneer de twee helden moeten leren samenwerken en vechten tegen hebzucht en corruptie.
--------------------------------
Monsters University =
Mike Wazowski en James P. Sullivan zijn een onafscheidelijk paar, maar dat was niet altijd het geval. Vanaf het moment dat deze twee monsters elkaar tegenkwamen, konden ze elkaar niet uitstaan. “Monsters University” opent de deur naar hoe Mike en Sulley hun verschillen overwonnen en elkaars beste vrienden werden.
-------------------------------
World War Z =
Brad Pitt neemt het op tegen afzichtelijke zombies en probeert uit alle macht om een gruwelijke pandemie tegen te gaan. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek World War Z: An Oral History of the Zombie War van Max Brooks.
-------------------------------

Wordt verwacht =

Slotje, hier heb ik weinig aan toe te voegen. Maar als mensen dit soort informatie willen weten, kunnen ze ook nog googlen.