Films en series kijken op de computer

He allemaal,

Ik weet niet of jullie er wat aan hebben, maar zelf vond ik dit heel handig toen ik het hoorde; namelijk films kijken op je computer. Veel doen het waarschijnlijk al, sommige mensen downloaden en andere mensen zullen er flink op tegen zijn, maar het is heerlijk als je je dood verveelt en er niks leuks is op TV, alles terug of verder te kijken. Hier heb ik een paar sites:

http://watch-movies.ro/
zoek naar de film en klink op het -full movie- tekstje - dat is een link naar een launchknop, klik erop en walla.

http://surfthechannel.com
Hier kan je vanalles op kijken (ik heb deze site vaker gehoord onder de members hier!) van Gossip Girl, 90210 tot Ghost Wisperer en CSI. Ook vind je d’r vaak nieuwe films (He’s just not that into you, confessions of a shopaholic, twilight, enz).
Klik op channels, kies television voor series en films&movies voor films. Zoek je film met het alfabet en klik op een link van een member -je wordt doorverwezen naar een pagina waar je een launchknop of de klik hier om de site te hosten, en daarna kan je je film/serie kijken.

Vaak staan er verschillende site’s bij waar het gehost is, ik zet ze wel ff op 'n rijte (welke ik fijn vind):
Megavideo → heel goed besturen, laadt vrijwel direct, alleen moet je na 72 minuten kijken 54 minuten wachten…
Youku → Chinese site. Werkt erg goed, alleen het laden duurt soms wat lang. Ik zou hem wel op fullscreen doen, anders is het nog al licht beeld. En soms staat er chinese ondertiteling bij.
Tudou → Ook chinees, alleen laadt wat sneller dan Youku.
Sina.co.com (ofzoiets; alleen dat sina wist ik zeker)-> erg fijn, werkt snel en goed.

Let wel op dat je niets download - je kan kijken zonder te downloaden namelijk-, dat je oplet met pop-ups die de sites hebben (zijn er vaak veel), en dat je geen films van amazon.com of itunes kijkt, want die moet je kopen!

Hoop dat jullie er wat aan hebben! En natuuuuurlijk mag je er wat van zeggen als je het wilt, ik snap het als je er tegen bent.

xx.

super! handig :slightly_smiling_face:

http://www.cucirca.com/

Ook een handige site :slightly_smiling_face:

Dit moest vast niet hier, maar ik keek eerst altijd family guy op www.FamilyGuyNow.com. iemand enig idee waarom die niet meer werkt?

ot: heel handig trouwens, staat tussen mn favorieten nu:P

Sidereel.com is de beste site voor het kijken van series online. Films hebben ze daar niet veel, maar die kan je beter torrenten, duurt minder lang dan een heel seizoen torrenten en een stuk betere kwaliteit + kan je kijken wanneer je wilt zonder dan te hoeven wachten op een stream.

Op Sidereel kan je het beste zoeken in de lijst met opties naar watch-series of fastpasstv, die hebben vaak links naar Supernovatube, bij verre de beste streaming website.