filmpje voor vriendje

Nja een jongen waar ik nu al ongeveer 2 maanden mee uit ga zie hem gemiddeld 3 tot 4 keer per week want hij woont best ver weg ander half uur fietsen. Nja nu ff mijn probleem. Ik ben met hemelvaart 5 dagen weg (vakantie met een vriendin) en nu wilde ik een soort afscheidscadootje voor hem maken zodat hij aan mij blijft denken. Gewoon een filmpje van mezelf heeft hij namelijk wel eens verteld dat hij dat graag zou willen. Toen zei hij van verras me maar maar heeft iemand een idee wat ik er in kan doen. Allen suggesties zijn welkom. Het mag best een beetje seksueel zijn ofzo maar niet te porno achtig vind dat namelijk ook zoiets. Maar beetje sexy mag wel ook graag advies kwa kleding make up haren enzo van mezelf heb ik lange blonde krullen die in laagjes vallen en blauwe ogen misschien is dat handig.

Je haren gewoon los doen, en beetje naturelle make-up. En qua kleding iets doen dat mooi bij je staat en waar je je lekker in voelt.
Voor filmpje, kun je misschien dat je heel veel foto’s achter elkaar afspeelt, en dat je dan iets doet ofzo met briefjes. Oh lekker duidelijk xD