Festivalshirt

Hey guys,

Ik moet een festivalshirt-design/print ontwerpen. Daarvoor ben ik even aan het inventariseren wat ‘de vraag’ is. Dus wat voor soort shirt zouden jullie kopen op een festival? Denk aan Lowlands, Pinkpop, etc. Moet zo’n shirt grappig zijn? Met tekst of juist grafisch? Met een foto?

Alvast bedankt!

Ik koop een festivalshirt in ieder geval niet omdat hij grappig is, maar gewoon voor de herinnering en om anderen te laten zien ‘hier ben ik geweest’. Dus er moet sowieso een logo van het festival op staan, met de naam.

En ik heb ook een hekel aan t-shirt met de print all over, dat die dus doorloopt over de mouw naar de rug, zoiets. Maarja, dat is ook maar mijn mening. (:

Ik ben niet zo van de fun-shirt, een festival shirt koop ik vooral voor de herinnering aan het festival.

Wat vinden jullie hiervan? Het gaat om het feit dat je in die festivalmenigte, die een soort ‘eenheid’ is, toch niet écht contact heb met anderen. Deze, vrij vanzelfsprekende, vraag laat een beetje zien dat iedereen hier om dezelfde reden is.

https://p.twimg.com/Ap6DMbrCIAAWEG5.jpg

Design numero 2.
https://p.twimg.com/Ap6LjjaCQAIy4pw.jpg

ik vind ze wel echt gaaf, alleen de kleuren niet zo.

Festivalshirts zijn meestal iets feller van kleur. Meer zwart, meer knalkleuren.

Okee. Fellere kleuren dus. Top!

Wat voor tekst zouden jullie nog leuk vinden op zo’n shirt?

Ik zou dat laatste ontwerp wel kopen als ik op pinkpop zou zijn, alleen niet in die kleuren. De eerste vind ik iets minder, omdat je een shirt van het festival vaak niet alleen op het festival draagt, en als je daarmee door de school loopt is het toch een beetje vreemd. Veder hou ik iets meer van de simpelere shirts ik heb bijvoorbeeld nogsteeds een zwarte hoodie van lowlands 2020 op de voorkant en gewoon alle bands op de achterkant.

Dit is design nummer drie.
https://p.twimg.com/Ap896v1CMAEbwIp.jpg

@demure
Bedankt voor je reactie, welke kleuren stel jij voor? :slightly_smiling_face:

Ik zou niet zulke kleuren doen, ik weet niet, beetje kinderlijk.

Eerder zoiets (qua kleuren enzo bedoel ik)

http://www.imgspark.com/icache/0113/eed861561f72729c7c0186e2feca4de5_l.jpg

http://th06.deviantart.net/fs71/PRE/i/2010/188/b/d/Black_Neon_Electric_Guitar_by_mrdoopey.jpg

http://www.sneakerwinkel.nl/media/catalog/product/cache/1/image/565x396/0dc2d03fe217f8c83829496872af24a0/v/a/vans_era_neon_pink.jpg

Of misschien een foto van een paar bands ofzo?

Ik vind die designs super leuk, vooral die eerste! ‘t lijkt niet op de officiele merch maar dat vind ik juist goed want die vind ik oerlelijk :’) dit is wel wat hipper en jonger, doet me een beetje denken aan pukkelpop die hebben ook wat hippere prints

Ik vind je ontwerpen echt tof :"). Zou de tweede en derde kopen. Eerste vooral niet, omdat je 'm toch vaker aan doet dan alleen op het festival.
Maar inderdaad de kleuren wel.
Zou de kleuren pakken van hierboven ^

nou je wil niet weten hoe vaak ik mensen zie lopen met van die koffiewekker shirts van festivals, die slaan buiten het festival ook nergens op maar mensen dragen ze toch gewoon, dat boeit vrij weinig voor veel mensen

Bedankt voor alle reacties/tips! Dit is echt de éérste keer ooit dat ik meer grafisch bezig ben. Doe eigenlijk verder vooral wat met foto’s :slightly_smiling_face:.

Ja lekkere felle kleuren! Rainbow enzo
en een pakkende tekst.
ik moet eerlijk zeggen dat ik die teksten in je ontwerp nou niet echt pakkend vind -sorry :frowning_face:

Nou, dan vind ik het al heel goed :grinning:

Hey guys. Ik moet het ontwerp vandaag voor 16:00 insturen. Dit zijn de kleuren van Pinkpop dit jaar.

https://p.twimg.com/AqMA3KlCMAEHeuA.jpg:large

Moet het shirt zwart of wit? Of juist een felle kleur?

fel is pakkender